[]

bu kizi napiyim

cok seviyorum diyor hep boyle bi ilgi alaka falan

ama isin kotu yani hep degistirmeye calisiyor, zayif noktalarimi bulup vurmaya calisiyor. soyleki 1 aydir falan biraz sivilcelendi yuzum hep onlara laf atiyor, yeni bi tane cikinca ona takiliyor, bu urunu al su urunu al diye ugrasiyor.. six pacli adamlari ornek gosteriyor, boyle ol sana cok yakisir falan. spora gitmicem diyince vucudumdaki yaglari bulup skiyor eliyle. elliyor arada yagli olan bolgeleri durduk yerde, haliyle fit olmadigimi ima ediyor bu kiz diye paranoya yapiyorum.. yok tum eski sevgilileri 185 mis diye boyuma takiliyor arada..
olay su ki ben bu kiza cok fazlayim normal sartlarda. bunu ben degil tum herkes soyluyor cevremde, gerek tipim gerek karakterim yasantim. acaba diyorum bu kiz bunu bilyor bana bok atarak kendini daha iyi mi hissediyor. ezikligini mi bastiriyor boylece. asagilik kompleksi mi ne diyorsaniz artik
napayim ben buna? postayi koyayim mi napilir

 
değiştirmeye çalışıyor olabilir, kompleksli olabilir.
kilit nokta senin ne hissettiğin, çok da lazım değil gibi bir halin var.

  • siyah gece  (17.11.15 23:38:31) 
Her kadın değiştirmeye çalışır.

Özellikle sigara konusunda acaip bir takıntıları var.

e noluyor sonunda?

Yaz bunu bi kenara..

''Kızlar gidiyor, sigara kalıyor'' hep ama hep..
  • anonymice  (17.11.15 23:43:48) 
çok seviyorum diyor ama sizi mutlu etme çabası yok gibi.
çok lazım değilse, güçlü duygularınız yoksa ona karşı yani, ayırın yollarınızı bence.

  • tiktak  (17.11.15 23:49:34) 
sana deger verdigini hissetmiyorsan postayi koy


  • jedilance  (18.11.15 00:07:34) 
Hala böyle tipleri çekenler var mı? Saniyesinde durmam koyarım tekmeyi.


  • sorumatik  (18.11.15 00:16:56) 
Sen sevmiyorsun heralde. Valla bence de postayı koy da istiyosan insaniyet namına ben bu bu davranışlarından rahatsızım de, düzelmezse çav bella.


  • purptakal  (18.11.15 00:24:13) 
"ben bu kiza cok fazlayim normal sartlarda. bunu ben degil tum herkes soyluyor cevremde, gerek tipim gerek karakterim yasantim."

aşağılık kompleksi daha çok bu cümlelerde var gibi. kızın senin kendi halinin en iyisi olmanı istemesi bence güzel bir şey. boyuna takılması, eski sevgililerinin boyuyla kıyaslaması filan başka bir konu ama sivilcelerini iyileştirmek istemesi, spor yapmnı istemesi hiç de kötü değil.

bence sen kendinle ilgili olumlu düşünmüyorsun. kızın davranışları da senin olumsuz düşüncelerini körükleyip özgüvenini etkiliyor ve savunma mekanizmanı devreye geçiriyor.

kızı sevmiyorsan ayrıl, ki sevmiyorsun da saygı da duymuyorsun. yoksa o alıntıladığım lafları etmezdin. kızın dediklerini yapmazdın, yol verirdin olur biterdi.

bu duyuruyu açmışsın ki herkes kızı kötülesin senin özgüvenin pohpohlansın.

bu kadar.
  • whimsical  (18.11.15 00:38:47) 
yol ver gitsin ya nelerle uğraşıyorsunuz


  • monkey  (18.11.15 02:31:49) 
whimsical +1


  • sta  (18.11.15 04:15:48) 
Dostum kız seni test ediyor. Kızın bu manalı manasız attığı laflar uygunluk testi diye geçer. Bunu bilinçli de yapmaz. Eğer testlerde çuvallayıp kıza alınırsan, üzülürsen zaten sana yol verecek o.

Bu testleri geçmenin yolları:
Görmezden gel
Kabul et ve abart: tabi lan sivilce adam olacağım ben vb.
Reddet ve durumu abart.

Daha fazla toksikleşirse takma, ilgini kes. Ona onsuz da yapabileceğini göster. İnan bana düzgünleşecektir.
  • empat  (18.11.15 09:03:36) 
Değiştirme olayı da test. Eğer onun dediklerine göre değişeceksen seni ezik olarak görecek ve er ya da geç terk edecek.


  • empat  (18.11.15 09:04:31) 
anlattıklarına göre hepsi seni daha iyi bi insan yapacak şeyler söylüyo, tutup uyuşturucuya başlatmaya çalışıyo gibi anlatıyosun. kız haklı


  • confessions of an adman  (18.11.15 09:12:54) 
ayrilin.


  • e haliyle  (18.11.15 20:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.