[]

sağlık tavsiye

herkese selamlar, besin zehirlenmesinin ardından 1 ayı geçmesine rağmen halen tam toparlanamadım. yani midem, bağırsaklarım fena değil, ama 1 aydır korkudan pek bir şey yiyemedim 4-5 gundur evde olmam nedeniyle biraz daha iyi beslenebildim ama genellikle karbonhidrat yiyorum, az da sebze..etten korkmuş durumdayım hamburgerden zehirlenmiştim çünkü. şimdi yakın bir zamnda işe başlamam gerekiyor, çabuk toparlanmam için tecrübelerinize dayanarak neler tavsiye edersiniz, uzun zamandır istirahat ediyorum aslında ama belki de biraz da moralimin bozuk olmasından bir türlü eskiye dönemedim..merak ediyorum kilo kaybı halsizlik yapar mı? sürekli yatmak istiyorum ama nereye kadar tabii :))
çok teşekkürler..
bir de doktor multibionta vitamin yazmış içip faydasını gören var mı? mideme ağır gelir diye içmeye korktum...


 
activia yogurt satiliyor var o yardim edebilir sindirim sistemini duzenliyormus 1-2 hafta icinde.sahsen ben denemistim ise de yaradi.


  • alternatif  (14.10.09 16:07:37) 
yagsız yogurt, patates haşlama, pirinç lapa, muz
vitamini de alabilirsin,yararı olur mu bilmem ama sıkıntı yaratmaz....

  • nibiru  (14.10.09 18:23:42) 
Yatan hastalara, yaşlilara ve nekahat dönemindeki, sizin durumunuzdakilere de verilebilen eczaneden alabileceğiniz, yüksek protein takviyeli mamalar var. Metal kutuda. Açıp içiyorsunuz. Şeftali, kakao vs.değişik tatlarda. Hatta diabetikler için olanları bile var. Değişik markalarda. Hasta ve yemek yiyemeyen babama vermiştik. Seve seve de içti meyve suyu gibi. Epey de faydasını gördü. Sizi de toparlar. Sizin durumunuzda benim yemek listem şöyle olurdu: Tavuk suyu çorba şehriyeli ve parça tavuk etli,haşlanmış patates, sütlaç, kızarmış ekmek ve beyaz peynir. İçecek olarak da, açık çay, komposto veya hoşaf. Bir de takviye mamadan bir kutu. Geçmiş olsun.


  • july14  (15.10.09 00:57:57 ~ 20.04.11 20:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.