[]

160 liraya e-kitap okuyucu

Amme hizmetlerimize devam ediyoruz efendim, 150 tl ye kobo touch almanıza yardım ediyoruz.

Ben kullanmaktayım ve muthis bir alet, fiyat performans canavarı.

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.aliexpress.com

Soru: e kitap okuyucular okuma hızını artırıyor mu?

 
ben aynı satıcıdan aldım yolda bakalım :) ödemeyi yaptıktan 1 hafta sonra gönderdi, bakalım kaç haftada gelecek.

zaten seninle konuşmuştuk bana da bu linki sen vermiştin anonymice :)

cevap: bence artırabilir, ya da en azından taşınabilirliği ve güzelliğinden dolayı her yerde daha çok süreyle kitap okumanı sağlıyordur.

edit: bu arada başlık 160tl içerik 150tl :D gerçekte de $55 (ben $51e aldım artmış)
  • rodriguez2  (17.11.15 23:16:16 ~ 23:19:05) 
OO aldın mı rodriguez? Gelsin de kritik yapalım senle. Sen 4 gb lık bir sd kartı hazırda tut, meritokrasi sayesinde ihtiyacın olacak.

Aldıgımdan beri , fazla kitap okumayan ben 15 kitap bitirdim. Gültürlendim.
  • anonymice  (17.11.15 23:22:44) 
aldım aldım gelsin aynen kritik yaparız. Microsd takılıyor dimi, valla boşta 16gb var ama buna takmam :D taksam da kafayı yer herhalde. Belki 500mb 1gb falan veri olsa içinde sorun olmaz bakalım...


  • rodriguez2  (17.11.15 23:33:45) 
Microsd evet.

Aslında kitapları onceden secersen gerek olmaz sd ye. hatta alet daha hızlı olur. 4 gb ı doldurunca indexlemesi butun gun suruyor. ayrıca acılıp kapanması cok hızlı degıl.

Sana tavsiyem calibre kur ve calibrede olan kepub pluginini indir, kitapları kepub halinde at cihaza. cok daha hızlı oluyor (muş).
  • anonymice  (17.11.15 23:40:24) 
hmm anladım, gelince dosya formatlarını falan da denerim o zaman. Elimde bi meritokrasideki kitaplar var epub, bir de başka yerlerden indirdiğim pdf'ler falan var. Bakalım.


  • rodriguez2  (17.11.15 23:52:40) 
birkaç şey de ben sorayım ya. Ekran nasıl? Kindle ile kıyaslama şansınız oldu mu? Ben de bu ara almayı düşünüyorum, kindle 400-450 civarı iken, merak ettim fikrinizi. He bir de kaç güne ulaşır kargo?


  • tsubasa  (17.11.15 23:58:36 ~ 23:59:20) 
tsubasa, ekran pearl white dediklerinden. ppi i soruyosan o yalan birsey, pazarlama urunu. Okuması çok kolay, pili baya gidiyor. Ya kindle iyi ama verilmez be hacım 450 lira, aynı işi yapıyorlar sonucta.

Kobo bu isin piri, netteki herhangi bir yoruma bak , anlarsın zaten.

15 20 günde gelmesi lazım.
  • anonymice  (18.11.15 00:04:57) 
@bilmemnehaldeyim "Işık o kadar gerekli mi?"

Sürekli karanlıkta, loş ortamda okuyorsan gerekli, nadiren okuyorsan olsa güzel olur, olmasa da minik bir kitap okuma lambasıyla idare edebilirsin. Tamamen bütçe işi.

E-kitap okuyucu iyidir, en ucuzu dahil, çok uzun pil ömrüne sahip, taşıma açısından da harika.

Çok para harcayacak durumda değilsen ucuz bir şey al, keyifle kullan, ışığı falan da dert etme.
  • crescendo  (18.11.15 02:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.