[]

Okulu bırakıp ne yaptınız?

Üniversite hayatımda 2. bölümümü okuyorum. ilk bölümü iki sene okuyup bıraktım, bu bölümde de ikinci senem.

Sanırım okumak bana göre değil. Okulu bırakıp ne yaptınız? yaşamınızı nasıl idare ediyorsunuz?

Sizce ne yapmalı?

 
Üniversite bir etikettir.

Kız isterken işe yarar.
  • anonymice  (17.11.15 22:58:09) 
Kız isterken masaya koyduğunuz anahtar sayısı işe yarar üniversite değil

Okulu bırakıp limon sattım 80lerde
  • cenkertem.afc  (17.11.15 23:03:58) 
12 sene temel 4 sene üniversite okumuşsun hala bölümümü kelimesini yazamıyorsan bence de sana göre değil. Çalışmaya devam.


  • diffarensiyel  (17.11.15 23:17:37) 
illa universite egitimi gerekli degil, ama kendinizi tanimlamaniz onemli. mesela sizin zekaniz nasil bir zeka? sozel mi sayisal mi? insan iliskilerinde iyi misiniz? ben sunu cok iyi yaparim dedikleriniz neler? bunlarin ustune gitmek onemli. universite diplomasi olmasa da sertifikali baska bir egitim alabilirsiniz sectiginiz konularda...


  • mavicorap  (17.11.15 23:20:37) 
okulu bırakacak olsanız bile hayata dair bir planınız mutlaka olsun aklınızda. Akışına bırak vesaire bu laflara prim vermeyin. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. birinci sınıfta okulu bırakıp 2 yıl aradan sonra geri döndüm okula. gençliğimin en güzel dönemlerini belirsizlikler içinde yalan ettim.


  • borumu  (18.11.15 00:11:17) 
Okulunu bitir. Aptallık etme.


  • makarnavodka  (18.11.15 00:28:56) 
ben de şu an ikinci bölümümü okuyorum. kayıt üzerinde olmasa da fiilen bıraktım bölümü.
şu an tekrar sınava hazırlanıyorum, istediğim bu bölüm (işletme) değildi çünkü. aile bireylerinin haberi bile yok, bakalım bir yürek yedim ama ne olacak merak ediyorum.

okumak istediğin hiç mi bölüm yok? illa ki vardır, seveceğin, başarılı olacağın bir alan. tekrar hazırlansan?
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (18.11.15 00:57:41) 
bırakmayı çok düşündüm, bıraksam tekrar hazırlansam, tekrar sınava girsem kaç puan alabilirim, aslında yapmak istediğim iş ne, sebat etsem ne olur vs vs. ve bırakmadım. okulumu da 8 senede bitirdim öyle veya böyle. şu an mesleğimle alakalı fakat direkt mesleğim olmayan bir işle uğraşıyorum ve iyi ki bırakmamışım diyorum.


  • physcos physcos  (18.11.15 01:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.