[]

Zeka oyunları

Selam ahali ,

Şimdi biz ayda bir şirkette iletişim olsun diye 20 kişi bir araya gelip indoor zeka oyunları oynuyoruz ,iletişim becerisini geliştirecek ,eğlenceli vakit geçirtecek.Oyunları bulmak benim işim ancak 10. ayda tükendim oyun bulma konusunda.Bi buldurun ,bi yardımcı olun.Eminim daha önce katıldığınız oyunlar vardır.
Baklava ısmarlayacağım :)

 
indoor zeka nasıl oluyor ?
Tabu filan mı kastediyorsunuz, anlamadım.

  • nicin ben  (14.10.09 15:01:12) 
Mastermind keyifli bir oyundu sonradan varyasyonları çıkmış piyasaya denediniz mi?

Indoor dışarıyla ilişiği olmayan manasında. Evet tabu gibi dört duvar arasında oynanan oyunlar.

edit: Pardon ya 20 kişi dediğini yeni gördüm. Bu durumda turnuva sistemine gidilir. Bir oyun üzerine maçları her grup aynı anda oynarsa tadından yenmez.
  • m3mphis  (14.10.09 15:08:54 ~ 15:37:25) 
blue brain storming havasında zeka oyunlarından bahsediyorum ; ekipçe oynanan ama genel müdür falan dahil ,tabu gibi değil,iletişimi arttıracak eğlendirirken öğreten .


  • sannora  (14.10.09 15:34:01) 
istediğin türde zeka oyunları düzenleyen oldukça profesyonel bir Türk şirketi var. ancak oyunları onlar düzenliyorlar ve kurumsal şirketlerle çalıştıkları için pahalı olabilir. oyunları söyleyeceklerinden şüpheliyim dışarıya ama denemekte fayda var, mesaj atarsın. www.oyunevi.com


  • efe  (14.10.09 16:14:34) 
akiloyunlari.halici.com.tr

buradan akıl oyunları soruları bulabilirsiniz. belki yarayabilir işinize.
ayrıca selçuk alsan'ın düşünme kulesi diye kitapları var. onlardan bulabilirseniz mutlaka bakın.
  • etna  (14.10.09 16:17:05) 
zeka oyunu degil ama bir hafta da eglencesine kokoloji cozun.


  • nazenin  (15.10.09 03:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.