[]

kredi kartına taksitle araç satmak ?

gençler motor var satış fiyatı 5.500tl olacak. bunu kredi kartına taksitle nasıl satabilirim ? yolu nedir ?




 
firması ve posu olan birini bulacaksın. gerekli komisyonu vereceksin vb.


  • anonymice  (17.11.15 16:24:37) 
Sahibinden/sanalpazar vb. Sitelere get şeklinde ilan açacaksın. Oradan para işini halledip devri yapacaksın.


  • hadi hadi  (17.11.15 16:31:45) 
Bunun icin benim aklima iki yol geliyor.

(1) Paypal ustunden senin vadesiz TL hesabin olan bir karta ya da kredi kartina (borcuna karsilik) yatirabilir. Bunun icin Paypal bir komisyon aliyor, sanirim %5 ya da %10 olsa gerek.

(2) Sirketi olan birisini bulacaksin. Kredi karti ile odeme oldugundan fatura kesmek zorunda kişi. Fatura kestigi icin %18 vergi eklenecek. Ayrica buldugun kisinin banka ile anlasmasi nasil bilmiyorum, ya 1 ay sonra parayi oldugu gibi alir, ya da banka parayi ona ertesi gun verir ve %1.7 civarı komisyon keser. Ya ornegin 5500 tl çekim icin %18 vergi ilave edilir (adam bu vergiyi devlete odeyecek) ve 5500 + 990 tl = 6490 tl olur. Banka Komisyonu ve adamin komisyonuna da en iyimser ihtimal ile toplam %3 de, 6685 tl yapar.

Ikinci yol cok yokusa surer isi. Birinci yolu dusunun, artik Paypal komisyonunu paylasirsiniz, yapacak bir sey yok. Bol sans.
  • pietro  (17.11.15 16:48:22) 
posu olan birini bulduğunda pietro'nun dediklerinin üstüne gelir vergisi ve stopajı da ekleyeceksin. devlet kazandığın paranın %40-45'ini alır vergilerle. taksit yaptıracaksan 7000-8000 liraya satman gerekir arkadaşın zarar etmesin diye.


  • argent dawn  (17.11.15 16:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.