[]

arabada yüksek sesle müzik çalıp küfürler eden adamı şikayet etme

oturduğumuz mahallede gerizekalı bi adam var. anacadde üzerinde karşılıklı binalarda aynı katta oturuyoruz. biz yeni taşındığımız zaman bi kadınla kalıyorlardı, her gece kafaları bi milyonken kavga ederler, adam cama çıkar atıcam kendimi diye tehdit ederken kadın arkasında elinde bıçakla beklerdi. bu durum bir kaç ay böyle devam etti ancak sonra kadın ortalıktan kayboldu adam da mahalleye sarmaya başladı.

bordo bi şahin arabası var bu kekonun. haftada en az 3 gece sürekli kapının önünde park halinde olan bu arabada inanılmaz yüksek sesle arabesk müzikler açıp içinde içki içiyor, kafası güzel olunca da bütün caddenin yedi sülesini baştan aşağı ağıza alınmayacak küfürlerle kalaylıyor. 1 seneden fazla zamandır bu böyle. adam bağırmaya başlayınca polis aranıyor, polis gelip iki laf edip müziği kapattırıyor, adamı evine götürüyor. polisler arabaya binip köşeyi döndüğü gibi adam geri inip daha çok küfretmeye başlıyor. bu döngü her seferinde 3-4 kere tekrarlanıyor fakat polisler caydırıcı herhangi bir şey yapamıyor anladığım kadarıyla. bu gerizekalının uykusunun gelip uyumasını bekliyoruz biz de uyuyabilmek için. kimse de tepki göstermiyor garip bir şekilde. biz bir iki kere bağırdık ettik bizi de engellediler yenge bulaşma boşver diye.

rahatça uykumu alabilmek için bu durumu kalıcı olarak sonlandırmak istiyorum. elimde adamın plakası, adresi var, ismi yok. ancak zaten her gece arabasında oturuyor yeri belli. sürekli polisi arayıp şikayet ederek bir yere varamayacağım çok açık. bu durumda nereye şikayet edebilirim ki bu faydasızdan kalıcı olarak kurtulabilelim?

 
Sanıyorum tüm mahalle sakinleri birinin inip adama Allah ne verdiyse girmesini bekliyor. Polis bir şey yapamadıktan sonra... Allah kolaylık versin. Bizim sokakta da böyle bir manyak var.


  • teknikekip  (17.11.15 14:25:36) 
savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz de bir şey çıkmayacak dediğim zaman vay efendim türkiye'de adalet diyenler olacak. ben size sorayım bir adalet çalışanı olarak: nasıl bir şey olsa devlet sizin için ne yapsa kalıcı çözüm olabilir sizce?? adamın evden atılması, adamın sicil kaydı temizse böyle bir olaydan hapse atılması vs. olağan şeyler değil maalesef...

adli makamların maalesef bu konuda yapabilecekleri bir şey yok. hakaret ve huzur sükun bozmaydı sanırım onlardan soruşturma açılır, takipsizlik verilir. ya da asliyelerin birinde dava açılır onda da hagb verilir. devletin yapabileceği bir şey yok maalesef.

silikonlu tıkaç kullanabilirsiniz gece yatarken.
  • bana da mi lolo  (17.11.15 14:28:05) 
toplanıp dövsünler. şikayetle iş yürümez. isveç değil burası.


  • uuth  (17.11.15 14:30:24) 
tekeri indirin/patladin


  • jedilance  (17.11.15 14:32:49) 
ağız burun dümdüz edecen alkol içemeeyecek hale getirmeniz gerek.
yok mu etrafta tinerci tipler verin 50 tl anasını bellesinler.

  • jamswety  (17.11.15 15:03:22) 
@jamswety anacadde olduğundan mıdır nedir her mahallede köşede toplanan ağır abiler bile yok burada, genelde nüfus yaşlı kesim olduğu için aman bulaşmayalım kafasındalar. cadde sağlı sollu dükkan olduğu için esnaf da o saatte orada olmuyor toplanıp dövmeye kimse bulunmuyor. olanlar da aman karışmayın, ellemeyin o gider şeklinde bizi durduruyor.


  • kakamelsokoban  (17.11.15 15:06:05) 
1- a4 kağıda "bu bir uyarıydı, gürültü yapıp mahallenin huzurunu kaçırmaya devam edersen arabanı da evini de yakarız - imza: mahalle'nin abileri" yazarak yazıcıdan çıktı alın.
2- tuğla veya tuğla büyüklüğünde arabaya kadar fırlatabileceğiniz gibi bir taş alıp bir poşete koyun.
3- gece kimsenin görmeyeceği bir saatte kağıdı arabanın sileceğinin altına koyun.
4- eve geri gelin, önceden poşete koyduğunuz taşı pencerenizden arabanın üstüne atın. kaportaya veya camlara hasar verin.
5- adamın sabahki tepkisini uzaktan izleyin.
6- adamın fevri hareketlerine bağlı olarak dilerseniz yanına gidip "geçmiş olsun kardeş, ben gördüm 8-10 kişi koşarak uzaklaştı, bence sen gel vazgeç bu huyundan, daha fazla başın ağrımasın" gibisinden ağız arama ve tansiyon kontrolü yapın.
7- dua edin adam yola gelsin.

lisedeyken benzer bir durum ben yaşamıştım. evimizin 1-2 arsa yanında bir kömür deposu gibi bir yerden geceleri sürekli olarak müzik ve bağırarak konuşma sesi geliyordu, 3 arkadaş bir gece balkondan adamların mekanına su dolu rakı ve vodka şişeleri yağdırdık. şişeleri atmadan önce de "yeter ulan!" gibi bağırdık yanlış hatırlamıyorsam. sonrasında adamlar polis fln çağırmışlardı heralde benzin dolu şişe attık fln zannettiler. sonra kesmişlerdi seslerini..
  • locco  (17.11.15 17:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.