[]

iOS aplikasyonlar Hakkında

Selam Kattegatlılar!

iOS'te yer alan aplikasyonlar hakkında bilgi alabileceğim bir site mevcut mudur?Atıyorum yapan firma nerelidir, ne kadar ciro yapar, hangi pazarlara açılmıştır vs. gibi.

İnternetten ne şekilde arama yapacağımı tam çıkaramadım o yüzden sorayım dedim.

Saygılar

 
sitede app isminin altında yapanın ismi var. en fazla şirket vesair adı ve diğer applerini görebilirsin

itunes.apple.com

mesela şurda "Instagram, Inc." kısmı yayınlayan hakkında tek bilgi.
  • yuto  (17.11.15 10:29:39 ~ 10:30:18) 
bu konular ile alakali aklima gelen startuplar hakkinda bilgi veren siteler var. buralardan muhtemelen bilgi alabilirsin. www.crunchbase.com sanki bu ise yariyor.


  • oshamahue  (17.11.15 10:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.