[]

Oral-b pilli diş fırçaları hakkında

Şimdi bende migrostan alınma 2 adet pil ile çalışan bir tane var. Ancak pili çok sömürüyor bu, duracell bile taksam düzenli kullanınca 1 hafta ancak gidiyor.
Bu yüzden şarjlı almayı düşünüyorum, kullanan var mı? Memnun musunuz? Hangi modeli kullanıyorsunuz?



 
Ben şundan aldım: www.webdenal.com

İkili paket, hem eşime hem kendime. sabah-akşam fırçalıyorum. yaklaşık 1 hafta şarjı gidiyor.
  • teknikekip  (17.11.15 08:45:15) 
Teşekkürleer :)


  • six packsiz  (17.11.15 09:30:11) 
pilli olan bende de var. eskiden de oral-b kullanan olarak soyle soyleyebilirim,

sarjli olanlar zaten kullanimdan sonra kendi istasyonlarina takildiklarindan dolayi yine sarj ediliyorlar ama siz full sarjli aldiginiz icin olayi farketmiyorsunuz. normalde pilli oldugu icin bitti oluyor. olay tamamen aradaki zamanda cihazin yeniden sarjli pili sarj etmesi.

ben pilli aldim uzun sureden sonra 4 tane sarj edilebilir pil aldim. sorun yok. sonra pil degistirme icin servise goturme derdi yok.
  • evimin paspasi  (17.11.15 09:59:50) 
Curoprox'a baktım. Bu kadar iyi yorumu görünce kullanasım gelmedi değil.


  • six packsiz  (17.11.15 10:21:00) 
ben şarjlısını kullanıyorum epey gidiyor şarjı. pillisini hiç görmemiştim ama ben şarjlısından memnunum a101 de denk gelmişti almıştım.


  • bana da mi lolo  (17.11.15 10:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.