[]

Tartistigim konuyu vs unutma, dikkat dagilmasi

Biriyle aramizda bir seyi tartisirken bir gun bile gecse uzerinden, onceki gun neyi tartistigimizi benim neyi savundugumu vs cok iyi hatirlayamiyorum. Tartisirken dikkatim cok cabuk dagiliyor. Tartismadaki hakimiyetimi kaybediyorum. Genelde ikili iliskilerdeki konulardan kaynaklanan vs konularda boyle oluyor. Diger konularda boyle degil. Simdi yine gun yuzune cikinca aklima geldi, sorayim dedim. Neden kaynaklaniyordur bu? Acaba gercekten dusundugum seyi savunmuyorum da ondan mi boyle oluyor? Tartismayi mi bilmiyorum? İsin kotusu karsimdaki insana dun ne demistim vs diye sorunca dalga geciyor gibi gorunuyor sanirim ama aslinda gercekten hatirlamadigimdan fln soruyorum, ornegin.

Nasil duzeltebilecegime dair cozum de varsa guzel olur. :)

Ek: b12 eksikligim fln da var, ama dedigim gibi ikili iliskilerde daha cok boyleyim. Klasik b12 etkisi mi?

 
yalnızca vitamin vs. eksikliğinden değildir bence, işin psikolojik boyutu da var gibi...


  • ula  (16.11.15 23:12:32) 
Manipülasyona açık olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Hatayı kendinizde aramanızdan. Hesap sormanız gereken yerde karşı tarafı anlamaya çalışmanızdan.

Hayata bakışınızla ilgilidir kısacası.
  • whimsical  (16.11.15 23:14:58 ~ 23:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.