[]

meyve sevmeyen var mi

Ben sevmem ve herkes de sasirir buna. Daha bi tane ben de sevmem diyen gormedim. Hele muz eyvah eyvah muza laf ettim mi linc ediliyorum. Var mi bari burda benim gibi birileri.

Ekstra soru: meyvenin nesini seviyorsunuz?


 
Linc etmem seni de sasirdim haliyle. Dunya'nin en yemek secen adamiyim, ben bile meyve severim.


  • stavro  (16.11.15 22:25:34) 
Kabuğunu seviyorum çünkü vitamini orada.


  • pike  (16.11.15 22:27:11) 
Ha bu arada onu da belirteyim her boku yiyen adamim pirasayi enginari ekmeksiz gotururum ama meyve sevmem. Ikram edilirse yerim tabii o kadar da nefret etmiyorum.


  • floydian  (16.11.15 22:28:05) 
sevmemezlik degil ama ozellikle gidip de meyve almam. ya da dolapta varsa, kimse getirmedikten sonra kalkip yemem. aylardir yememisligim vardir, hic aramam.

muz haric.
  • no christ requires  (16.11.15 22:28:54 ~ 22:29:26) 
yoo şaşırmadım. ben bazılarını seviyorum ama çoğunu aramıyorum. dünyadan yok olsalar umrumda olmazdı sanırım :/


  • glamdr1ng  (16.11.15 22:29:41) 
ben. sevdiğim bir meyve yok; aklıma da gelmez gidip alayım, canım da çekmez gözümle göreyim. hayatım boyunca toplam 5 kilo yememişimdir zaten.


  • baba jo  (16.11.15 22:30:15) 
ben , ömrüm boyunca yemesem aramam


  • limoncello  (16.11.15 22:32:04) 
Ek: Tadini seviyorum. Tadi guzel meyvenin. Muzun, cilegin, kirazin, malta eriginin tadi cok guzel benim damak tadima gore. Kimisi cikolatayi cok sever ya, ben de bazi meyveleri seviyorum ayni sekilde. Cikolata sevmedigimi soyleyince de bana sasiriyorlar seninki gibi.


  • stavro  (16.11.15 22:33:49) 
hiç denk gelmedim


  • gazozailacatmauzmani  (16.11.15 22:35:01) 
Sevdiğim birkaç meyve var ama hiçbirinin müptelası değilim. Aylarca yemesem aramam.


  • harvey  (16.11.15 22:36:32) 
birkaç tanesi dışında ben de sevmiyorum. aramam, yemem. denk gelirsem karpuz ve armut patlatırım sadece. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. vitaminsiz kaldık yav.

meyvenin öyle aman aman bir olayı, özellikle sevilecek tarafı yok bence. nefret edilecek bi şey de değil. türlü türlü meyve var sonuçta, elbet sevdiğin vardır ama özellikle aramıyosundur. bu işleri anneler ve babalar yapıyo hep. o yüzden bekarlar ve öğrenciler olarak genelde bizim işimiz olmuyo meyveyle. gidip almıyoruz çünkü. ama ana baba öyle mi? pazarda, markette görmesinler. alıyolar hemen. önüme armut koysalar yerim ben ama "gelmişken armut da alayım lan" demem hiç, aklıma gelmez. gelse iyi olur aslında. armut güzel.
  • der meister  (16.11.15 22:36:53) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim, bizimkiler çok almazdı, o yüzden bence. alışık değilim yemeye, bahsettiğin gibi meyve partisi olmuyordu bizim evde :(
ablamlar ve babam çok sever ama, onları pek etkilemedi galiba bu kriz. neticede hiç girmiyor değildi eve ama ben sevemedim. hijyen takıntım var bi de biraz, suyu elime yüzüme bulaşınca hiç sevmezdim. çekirdekli meyveler mesela, o çekirdeğin ağza girdikten sonra salyalı salyalı iğrenç bir şekilde geri çıkması, anlayamazsınız...

meyveli hiçbir şey sevmiyorum, pasta veya şeker. frambuazlı pasta ve biscolata pia ölsün, çikolatadan selamlar!
  • baba jo  (16.11.15 22:39:45) 
ben sevmiyorum ama muz guzel.


  • bohr atom modeli  (16.11.15 22:40:32) 
Renklerini seviyorum.


  • safsafinaz  (16.11.15 22:48:21) 
karakterini, nezaketini, kafa dengi olmasını :))

tadını, ferahlatıcılığını falan seviyoruz işte ne biliyim, meyve başka ne için sevilir ki:)
  • wilhelmwasmuss  (16.11.15 23:04:38) 
5-6 sene öncesine kadar olan dönem için konuşacak olursam; meyve nasıl sevilmez ki? karpuz mesela, güzelini bulursanız bunun üstüne bir lezzet yok dünyada. bir de kara dut var gerçi, aşırı muhteşem. neyse ki bunun hala doğalını bulabiliyoruz. sonra şeftali, kiraz (bunda kurt çıkma ihtimali biraz o keyfi bozuyor)

çilek sevmem diyordum ben, ama meğer normalde yediklerimiz çilek değilmiş ki. bir kere denk geldi sadece, yanlışlıkla cennetten dünyaya düşmüştü sanki. bak frenk yemişi vardı bir de. bu da eşine az rastlanacak bir nimet.

ama artık o eski tadları yok. karpuzlar kabaktan aşı ile üretiliyor, şeftaliler saman gibi, çileğin kokusu güzel ama tadı yok. benim kadar meyve seven birisi için çok trajik bir durum. ilerde bir yer alıp anneme meyve yetiştirtmeyi planlıyorum. :)
  • cinbiber  (16.11.15 23:30:29) 
Muz uzun süre tok tutuyor, yemek yiyemeyeceğim zaman hemen bir muz yiyorum, o açıdan güzel. Bir de kabuğunu soyup ve kabuğundan tutup yiyebiliyor olmak iyi. Toplu taşımadan inince filan yiyorum çünkü bazen.

Karpuzun peynirle birlikteliğini seviyorum.

Mandalinanın verdiği ferahlığı seviyorum.

Armutun sululuğunu, yeşil elmanın avokado ve enginarla uyumunu seviyorum.

Çileğin, böğürtlenin çikolatayı bastırmasını seviyorum.

Üzümün şarabını seviyorum.

Başka da meyve sevmem pek.
  • whimsical  (16.11.15 23:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.