[]

firefox eklenti problemi

firefox "güncellim mi abi" diye sorduğunda evet dedim ve 2.0.0.5 sürümüne yükselttim.

bütün eklentiler devre dışı kaldı, etkin hale getireyim dedim olmadı, bende hepsini kaldırdım. firefoxu tekrar başlattım ama hiç birisi silinmemiş aynen eklentiler listesinde duruyor ve "firefox baştan başlatıldığında kurulacak" yazıyor. firefoxu, windowsu her şey ibaştan başlattım bana mısın demiyor.

firefoxu sildim. registry artıklarını sildim, program files altındaki artıklarını sildim. temiz temiz baştan kurdum ama gene eklentiler listesi dolu ve hiçbiri aktif değil.

sorum şu ki, problem ne, nasıl düzelteceğim ? sadece eklentiler listesinden silsem de yeter, eklenti dosyaları nerede tutuluyor ? (program files/mozilla firefox demeyin, klasörü komple uçurdum bana mısın demiyor)

 
mozilla bilmem ama C:\Documents and Settings\user\Application Data altinda olabilir diyorum, gerci siz bakmissinizdir ama.


  • notorious  (24.07.07 00:35:27) 
ahanda burda tutulur normalde
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\RANDOM.default\extensions

  • ozdek  (24.07.07 08:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.