[]

Sayılarda kesme işareti

Elimde bir rapor var PDF dosyası şeklinde ve raporda da bir tablo var ekteki gibi. Enerji değerleri olan bu sayıların bir kısmı (sarıyla boyadıklarım) 16'635 şeklinde kesme işaretiyle ayrılarak yazılmış. İlk defa karşılaştığım bir şey ve aramama rağmen herhangi bir bilgi de bulamadım.

Bilen, yardımcı olabilecek olan var mı? Nedir bu?

Teşekkürler.

 
açı gibi duruyor


  • sanguine mcqaer  (16.11.15 14:49:06) 
bence sadece okuma kolaylığı için basamakları ayırmış, nokta-virgül karışımı olmasın diye de tepeden koymuş. biz ondalıklara virgül koyuyoruz gavurlar nokta koyuyor ya hani. sonuçta dümdüz sayı bunlar, birimi gigawatt saat.


  • kül  (16.11.15 14:51:54) 
@sanguine mcqaer

Enerji değeri oldukları için açı ihtimal dışı.
  • Thredith  (16.11.15 14:59:59) 
bazı durumlarda hucreye yazdıgım rakamlar otomatik olarak baska rakamlara donusuyor sayı, genel, yuzde kısmının dısında, bende yazmak ıstedıgım rakamdan once hucrenın basına kesme isareti koyup rakamımı hucreye yazdıgımda otomatik değişimi engellemiş oluyordum ama sizin hucrelerde kesme isareti bin ayıracı olarak kullanılmış anladıgım kadarıyla.

@cakabo görürse doğrusunu yazar, ya da istiyorsan direkt mesaj atıp da sorabilirsin.
  • Bysb  (16.11.15 15:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.