[]

böyle bir düzeneği kime/nereye yaptırabilirim?

benim bir düzenek yaptırmam gerekiyor. aslında düzenek görünüm itibariyle şuna çok benzer olacak: www.photovni.com

iki tane 3 metre yüksekliğinde ayak ve bu iki ayağın üstüne asılacak yine 3 metre eninde başka bir kiriş söz konusu olacak. bunu hazır almak yerine kendim yaptırmak istememin sebebi ise kiriş olarak adlandırdığım parçaya bayağı bir ağırlık asacak olmam (50-60kg belki) dolayısıyla sağlam olması gerekiyor.

böyle bir düzeneği kime/nereye (opsiyonel olarak kaça) yaptırabilirim, bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler..

 
Demir su borusu ile kendin de yapabilirsin. Cok uygun fiyata cikar.

www.google.com.tr
  • isott  (16.11.15 13:29:29) 
herhangi bir sanayi sitesinde kaynakçıya gidersen bir saate kalmadan yapar. ama ayakların açılıp kapanmasını istiyorsan iş değişebilir, bilemiyorum.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (16.11.15 13:42:12) 
sanayide yaptırabilirsin ama sanayideki adam bu çeşit spesifik, tek parça iş olduğu için uğraşmak istemeyebilir, yaparım derse de fazla fiyat isteyebilir, yani hazırını alıyor olsan aynı fiyata bile tekabül edebilir tam emin değilim. Tanıdık vs varsa halledebilirsin.

anladığım kadarıyla gerektiği zaman katlanabilir olmasını istiyorsun. ek yerleri üzerinde de detaylıca çalışmak gerek.
  • ayaz mckiller  (16.11.15 13:49:24) 
@ayaz mckiller,

aslında açılır kapanır olması hiç önemli değil. mümkün olduğunca basit olmasını istiyorum hatta.
  • weeping guitar  (16.11.15 13:52:03) 
sabit kalması sıkıntı değilse sanayide birisiyle anlaşıp, durumu anlatıp yaptırabilirsin. hatta biraz kafası çalışan biriyse sen istediklerini anlattığında "abi şöyle şöyle malzemeyi şöyle kaynatalım mis gibi olur" diye direktif de verebilir. gayet basit. fiyat ise kullanılacak malzeme ve adamın işçiliğine göre değişeceği için buradan bir şey söylemek zor. anlaşmana bağlı. sana sanayi yolları gözüküyor yani :)


  • ayaz mckiller  (16.11.15 13:57:40) 
bizim mahallede demirci var bu tarz işlerimi ona yaptırıyorum, seninde oturdugun yerin etrafında varsa yaparlar, yoksa dedikleri gibi sanayiye git her türlü yardımcı olurlar.


  • Bysb  (16.11.15 14:22:47) 
demir doğramacı her türlü yapar.


  • etna  (16.11.15 15:56:35) 
sanayiide kaynakçı, tornacı, demirci.


  • ucurulmamak umidiyle  (16.11.15 16:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.