[]

yemek masasına dönüşebilen salon/oturma odası masası

salonumun küçük olması sebebiyle yemek masası koyacak yer yoktu ve yıllardır dikdörtgen bir masayı hem yemek hem de k.yemiş-dergi-ıvır zıvır koymak için kullanıyordum. Yemek masası gibi yüksek olmadığından yemek olayı elbette çok rahat olmuyor sıkıntı daha çok misafirim olduğunda. Ne zamandır bu tür malzemeleri satan yerleri gezmemekle beraber belki normalde klasik masa ama yemek masası anlamında da bir yükseltme-genişletme gibi zamazingolara sahip bir şeylere denk gelmişinizdir bir yerlerde diye sorayım dedim, link varsa daha da güzel olur.




 
Hem orta sehpa hem de yemek masası olabilen şeyler var, internette de bulabilirsin


  • mezzosprite  (15.11.15 20:12:42) 
mezzosprite işte ben de ondan diyorum, özel bir adı var mıdır, ne diye aratacağım, nereye bakacağım?


  • candanag  (15.11.15 20:17:23) 
Orta sehpa yemek masası yazınca çıkıyor :)


  • mezzosprite  (15.11.15 20:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.