[]

jbl kulakliklari nasildir?

Jbl hoparlorumden cok memnun oldugum icin gittim jbl kulaklik aldim ihtiyacim vardi ama internette ilginctir ki pek bir bilgi yok hakkinda kullanan bilen eden var mi? Guvenerek aldim jbldir diye ama yine de size de soram dedim.




 
İki aydır kulak içi modelini kullanıyorum. Memnunum gayet.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (15.11.15 16:46:28) 
Hangi modeli acaba? Benimki t280. Acaba aynisi mi?


  • floydian  (15.11.15 17:38:33) 
ses sistemlerinde çalıştım bir süre. şunu diyebilirim ki, nasıl telefon denince akla iphone veya samsung geliyorsa, ses sistemleri sektöründe de jbl ve sennheiser gelir.


  • cetoxim  (15.11.15 18:16:20) 
jbl e10 kullanıyorum gayet güzel ama diğer kulak içlerine göre dışarı biraz fazla ses çıkıyor.


  • Golden Ratio  (15.11.15 18:41:14) 
@floydian e10 modeli benim kullandığım
www.dr.com.tr

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (15.11.15 20:23:53) 
t280 elime geçti bugün oyhş enfes. baslar çok tatlı, yumuşacık derinden derinden hissettiriyor kendini. en yüksek seste saçmalık derecesindeki tizlerde ufak tefek çatlamalar oluyor ama 120 liralık bas ağırlıklı bir kulaklıkta o kadar olur. midler dengeli sayılır cx 300'e göre, boğuk boğuk osuruk tonu çıkmıyor. bu da böyle bir süper özensiz incelememdir.


  • floydian  (16.11.15 14:56:41 ~ 15:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.