[]

Ayrılmak İsteyen insanlar var

Bu insanlar ayrı olmak istiyor, kendilerini yönetmek istiyor ama bir yandan da türkiye'den kopmak istemiyor. hem bağlı kalıp hem kopuk olmak istiyor.

ben anlamadım. doğru mu anladım?


 
Kurtleri ayni kefeye koymak hepsi ayni seyi dusunuyormus istiyormus gibi dusunmek yanlis.


  • Traveller  (15.11.15 12:44:30) 
Evlenmeyen tipler var.


  • sevgikusunkanadinda  (15.11.15 13:50:28) 
istanbuldaki zengin kürdün sikinde değil pkk'ymis, ayrilikmis v.s.

güneydoğu'dakiler de heyecan arayan işsiz gençler. 90'larda değiliz artık, herkes her istediğini yapabiliyor. hdp'deki oy düşüşünden de milletin artık pkk'dan sıkıldığını görebilirsin.

eskiden kürtlere pis şeyler yapıldı ama artık yok. asi gençlik haricinde de kimsenin kopmak istediği falan yok zaten.

otonomiye gelince; yerel yönetimler zaten güçlendirilmeli. kürtler ya da x kişisi istedi diye değil. zaten olması gereken o. hakkarideki kürt ile trabzondaki kafatasçının, içanadoludaki çomar ile izmirdeki laikçinin tamamını tek bir merkezden yönetemezsin. herkesin kaygıları, önem verdikleri v.s farklı.
  • no christ requires  (15.11.15 14:02:03) 
asıl zengin olan özerklik istiyor, ağaların işi bu politikalar, texas'ın bağımsız olmak istemesinden çok farklı değil olay, özerk olarak böyle yapacak ama çölümsü yerde yaşamayacak, boğazda fink atacak.

ikiyüzlülüğün dibine vurdular. madem tc vatandaşı olmak koyuyor, otonomluk yok o zaman tam ayrılacaksın dediğinde "oo yo yo" moduna girmelerinden belli baştan beri "biz özgür değiliz" muhabbetinin samimiyetsizliği. oradaki halkı bunların eline bıraktı devlet. o halk istese bunlar çoktan almıştı orayı.

omurgasızlıktan ölünmüyor. anca milliyetçilikten kafatasçılık ve şovenizmmiş gibi bahsediyorsun; bunlar için bu terimler varken.

ek not: laikliği savunan kişiye laisist denir. laikliğin olduğu bir ülke de yalnızca laiktir, laikçi değil. laikliğin savunulması diğer durumlardaki gibi finans örgütlerine yol vermediği, bu sayede iktidar olunamadığı için bunun sömürüldüğünden, dolayısıyla laiklik satmaktan yani laikçilikten de bahsedilemez. kıssadan hisse: bunlar bayattı, bayat ve bayat kalacak.
  • godoşu beklerken  (15.11.15 14:20:49 ~ 14:30:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.