[]

depakin-sac dokulmesi?

Merhaba arkadaslar.
Yaklasik 2 yil once gecirdigim nobetten beri gunde 2 defa depakin chrono 500 mg kullaniyorum. Haliyle yan etkileri de var agir bir ilac oldugundan. Ilk zamanlarda fazla hissetmemistim ama son bir yildir, ozellikle de son 4-5 ayda inanilmaz bir sac dokulmesi yapmaya basladi. Yani sac kokleri cok zayif, elimi attigimda geliyor. Ilaci tabii ki kullanmaya devam edecegim doktor birak diyene kadar. Ama ilaci biraktiktan sonra kokler yine zayif mi kalacak, dokulme ayni hizda devam edecek mi.. bunlari cok merak ediyorum. Seyrelen yerler de var , oralar tekrardan siklasacak mi? Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum. Simdiden tesekkurler.



 
depakin galiba kansızlık da yapıyor. kan sayımı yaptırdınız mı?onun da etkisi olabilir.
onun yanında aktarlarda saç güçlendiren dökülmeyi azaltan karışımlar var. güvenilir bir aktar bulup danışabilirsiniz. hatta ankara'daysanız önerebilirim bir aktar.

  • karamell  (15.11.15 12:30:28) 
ilacı bıraksan saclar tekrar eski haline dönmez.


  • all girls dream  (15.11.15 12:52:51) 
her olcum, kontrolu yaptiriyorum, doktora gosterip dediklerini de yaptim. Iste en son vitamin vermisti onu da kullandim 4-5 ay ama hic bir ise yaramadi maalesef.


  • megacracker  (15.11.15 14:26:30) 
erkek tipi dökülme değilse, sadece ilaç yüzünden dökülüyorsa, ve kökler henüz ölmemişse eski haline gelmesi lazım ilacı bırakınca. kelleşirsen gelmez. ama 2 yıl önce başladığın ilacın 1.5 yıl bekleyip sonra saç dökmesi çok normal gibi gelmedi bana. erkek tipi dökülme başlamış olmasın?


  • icim urperiyor  (15.11.15 14:56:32) 
Aslinda en bastan beri dokulme oldu ve giderek artti bu surec icinde ama son birkac ayda cok cok hizlandi dokulme. Bana garip gelen de bu. Eskisi gibi dokulse sasirmazdim ama simdi ilginc. Randevumu aldim, doktorun yanina gidecegim hafta ici. Ilaci degistirme gibi bir sansim varsa zorlayacagim.


  • megacracker  (15.11.15 15:10:59 ~ 15:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.