[]

bende zayıflamak istiyorum.

merhaba duyuru insanları,
Kilo verip Ayı Yogi yerine Bobo olmak istiyorum. Fakat çok farklı yaşam tarzım var.
21 yaşındayım öğrenciyim. Okulum çok yoğun bir şekilde ilerliyor. Kafamı kaşıyacak vaktim var fakat onuda nette geçiriyorum uykumu bile alamıyorum. Günde 1 paket sigara içiyorum. günde ~ 1 km yürüyorum. babamla yaşıyorum. onunla birlikte hiç sofraya oturmayız haftada iki kere belki. üstelik babam dışarda yemek yaptırsa zorla yedirir. diyetten falan anlamaz. bu yüzden beni diyete teşvik edecek biri de yok. düzenli yeme alışkanlığım yok. ne zaman acıkırsam o zaman yerim. aslında yapılı bir vücudum var omuzlar geniş kollar iyi ama bacak basen ve göbek bölgemde yağlanma var.
şimdi hafif bir diyet düşünüyorum meyve ve sebze ağırlıklı. bunun yanında neler yapayım. mesela greyfurt iç yağ yakımını hızlandırır gibi önerileriniz var mı? L-Carnitine almalı mıyım? günde kaç bardak yeşil çay içmeliyim ki sarhoş olmayayım. yani size demek istediğim düzenimi bozmadan günde 3 saat yürümeden 5 saat koşmadan düzenimi bozmadan diyet ve diğer takviyelerle nasıl kilo vereyim ?
bide bölgesel zayıflama için göbek, basen, bacaklara ne yapmak lazım acaba?

not: erkekim
boy:175
kilo:92

 
bölgesel zayıflama diye bir şey yok! kaç kere söyledik! (bir kere de ben diyeyim dedim).

valla kilo vereyim diyorsan, öyle düzenimi bozmadan falan hikaye. ben iki ay süper spor yaptım, iki günde bir günde 4 kilometre koştum, kısmi diyet programıyla beslendim (akşam yemekleri haricindeki öğünleri uyguluyordum eheh). 300 gram falan fark etti eheh. kilo vereyim diyorsan ciddi manada uğraşacaksın.
  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (13.10.09 22:40:25 ~ 22:47:51) 
en az 8 saat uyumadan zayıflamak orta vadede hayal...


  • clementine  (13.10.09 23:04:59) 
8 saat uyurum o kolay. 3-4 saat az internete girerim. ama irademin zayıf olduğunu itiraf etmeliyim. az önce sucuklu yumurta yapıp yedim. ne olacak yaw nasıl yapsamda iştahım kesilse


  • Ayiyogi  (13.10.09 23:08:28) 
pide, kebap, lahmacun falan bırak onları. sadece okulunun yemekhanesinde ye. hiç ekmek yeme. et yemeklerinde böyle beyaz yağ, tavuğun derisi falan görürsen onları yeme. akşam evde acıkırsan da elma armut falan ye. her sabah 10 tane mekik 10 tane şınav çek. asansöre binme...

tekrar söyleyim: hiç ekmek yeme.
  • aksasu  (13.10.09 23:10:52) 
ekmek tabii ki yiyebilirsin ama tam buğday olmasına dikkat et. günde 4 dilimi geçme. tabii uno olanlar için konuştum.


  • clementine  (13.10.09 23:15:21) 
peki kahvaltı için ne önerirsiniz? mısır gevrekleri falan var onlardan mı yemeliyim yoksa aç karnına mı evden çıkmalıyım ?


  • Ayiyogi  (13.10.09 23:48:45) 
önce diyetisyen'e git.

bilinçsiz yapılan diyetler ve zayıflama programları kalp krizi dahil bir çok önemli rahatsızlığa yol açabilir.

Sonrası spor salonu;

4 ayda 16 kilo...
  • mhm  (13.10.09 23:52:07) 
kolay kilo alan biri olup istediğim zaman rahatlıkla ayda 3-7 arasında kilo verebilen biri olduğumdan diyeceklerimin doğru olduğuna eminim ama kişiler arasındaki metabolizma farkını unutma.

düzenini bozmak istemiyorsan mümkün olduğunca ekmeği bırak, acıkınca bi elma, bi nektarin filan ye. ara sıra (abartı değil) elli gram fındık, badem filan ye. merdiven gördüğünde üşenme çık, yakın mesafelere yürü. yemek yiyeceksen (lezzetsiz olduğunu düşünebilirsin ama aslında süperdirler) mümkün olduğunca sebze yemeklerini seç. tekrar ediyorum, beyaz ekmek yeme, tamamen kes. ille ekmek yemek istersen kepekli, tam ekmek filan ye ama az ye. yatmadan önce 10-15 dakika belini, basenini çalıştıracak hareketler yap, misal mekik ya da sırtüstü bisiklet hareketi. zaten kilo verdiğini ayna karşısında anladığında gaza geliyorsun ve yaptığın şey alışkanlığa dönüştüğünde her şey daha kolay oluyor. (boy kısa, kilo çok, ama 6 ayda filinta gibi olursun istersen)
  • protothyas  (14.10.09 00:30:17) 
  • joepiscopo  (14.10.09 11:16:56) 
Bölgesel zayıflama yok ama bölgesel kas yapma var (Bu konunun bu kadar yanlış anlaşılma sebebi de bu).Kas da daha ince ve fit durur..Yürüme ve koşma sizin için süper egzersizler gibi duruyor..Mesela göbek yapmış olsaydınız yürü allah yürü o kadar değişmezdi belki.Ama kalın bacaklara çok iyi geliyor..söylim.


  • jeharfi  (14.10.09 21:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.