[]

Iphone6 ve android telefonlarda fotoğraf

Bu apple sürekli en iyi sensörleri koyuyor telefonuna çok güzel fotoğraflar çekiliyor, aynı kalitede fotoğraf çekebilen bir android telefon biliyormusunuz? samsung olur HTC olur, IOS ve microsoft olmasın ama :)




 
lumia ların carl zeiss lensi var. ms olmasin demissin ama öyle.


  • thewizardofearthsea  (15.11.15 11:26:23) 
samsung note5 şu an en başarılı fotoğrafı çekiyor yani bizim piyasada satılanlar arasında. ben netten o şekilde sonuç aldım araştırmalarda. s6 edge de aynı kameraya sahip sanırım. onun dışında android kullanan bi kaç telefon daha iphone dan daha iyi foto çekiyordu ama şu an hatırlamıyorum. yani şu an piyasada zaten apple kamera açısından bi tık geride.


  • ergenpezeveng  (15.11.15 11:31:46) 
kalite olarak neyi baz aldın bilmiyorum ama gsmarena.com üzerinden aynı fotoğrafın kıyaslamalarına bakarsan, iphone'dan keskinlik, renk doygunluğu, çözünürlük olarak çok daha iyi telefonlar var. hatta iphone 6'nın geri kaldığı noktaları çok ciddi görebilirsin dediğim sitede. not: iphone6 kullanıcısıyım.


  • Huan8  (15.11.15 11:38:50) 
www.resimekle.net

bu fotoğrafı lg g4 ile tripodsuz çektim. herhangi bir iphone da buna benzer bir fotoğraf çekemezsiniz... tripod ile çeksem bir kat daha net olabilirdi.
  • seni sevenleri bir kere uzdun  (15.11.15 15:12:07 ~ 15:12:55) 
cevaplar için hepinize teşekkür ederim demekki benim hüsnü kuruntum imiş :)

bu arada sanırım samsung s6 edge gayet iyi bir alet hem teknik özellikleri hemde kamera açısından. bir gün param olunca alacağım :)
  • selam  (15.11.15 19:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.