[]

insanlara ne yalan atayim?

Iki ayri baslik icin ozur dilerim. Basima yedigim darbeden ne yaptigimi biliyor muyum ben?

Neyse.. yarin ise gidicem. Dayak yedim. Topalliyorum. Tek gozum mor. Yer yer elmacik kemigimde yer yer yaralar var. O kisim sis duruyor.


www.kadinlaricin.net

Ne yalan atayim? Bisikletten dustum? Trafik kazasi?

 
Bir kadini taciz eden bir grubun arasina daldim de.


  • floydian  (15.11.15 08:24:56) 
judoya başladım de.


  • kargn  (15.11.15 09:51:21) 
15 kişiye saldırdım..


  • confessions of an adman  (15.11.15 10:05:33) 
niye yalan atıyon dayak yedim de işte. olayın nasıl geliştiğini bilmiyoırum ama kadının birini kurtarmaya çalıştım dövdüler falan dersin.


  • peace.on  (15.11.15 10:15:00) 
Bence de kavga ettigini söyle. Hem havan olur. Adamı hastanelik ettim benim de gözüm şişti dersin. Olayi kadın meselesine bagladigin zaman da hero olursun of süper imrendim sana.


  • dafuq  (15.11.15 10:27:32) 
aklıma çöpçüler kralındaki dayak yiyen şener şen'in "üşüttüm" dediği sahne geldi. öhm. ben dayak yediğim zaman alçıya alınmıştı ayağım, kafamda da dikişler vardı. merdivenden yuvarlandım demiştim. kadın olunca hemen inanmışlardı^^ eğer söylemeye çekiniyorsan düştüm vs deme. kavganın ortasında kaldım de efendime söyleyeyim kadını taciz ediyorlardı onu kurtardım de, klişe değil en azından.


  • ruhen hastayim ben  (15.11.15 10:32:23) 
dayak yemenin nesi kötü anlayamadım, onursuzca bir hareket mi ya da öyle bir şey yaparken mi başına geldi. olayı anlat sonra dayağı yedim de. istersen kendini biraz kahramanlaştır erkekliğin şanındandır. zaten laf yapan, arkadan yemiş dayağı bir güzel der.


  • omer haybo  (15.11.15 12:25:30) 
'siz bi de karşı tarafı görün' de, dalgaya vur. ne olacak yav.


  • icim urperiyor  (15.11.15 15:08:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.