[]

Babaya almalık telefon

hayatı boyu tuşlu nokia modelleri kullanmış baba için kamerası olan nokia'nın sağlam bir modeli var mı, hala nokia saatılan bir yer var mı gidip alayım?

dokunmatik akıllı telefonları kullanamaz diye boşuna bütçeyi yükseletmeyim diyorum


 
Nokia'nın 220, 225 modelleri var tuşlu, bataryası uzun süre gidebilecek ama kameraları 2mp fiyat olarakta biraz pahalı sanki. Alternatif olarak Samsung s5610 var 5mp kameralı sağlam ve güzel bir telefon.


  • EkimBebesi  (15.11.15 01:21:00 ~ 01:38:50) 
ikinci el razr al geç


  • patr  (15.11.15 01:22:35) 
Bence iphone 4s ya da 5s alabilirsin.
Benim babam teknolojiyi kullanmayi reddediyor kendi capinda ama iphone ve ipadi seve seve kullaniyor.
Resim yolluyor, goruntulu ariyor, kelimelik vb oynuyor. Namaz saati appi filan da yukledi,
Mutlu yani baya :D

Bir de dedemde samsung galaxy s5 var, dedem yani, adam kucucuk nokia tuslu telefon kullaniyordu, ondan once 3310.
Normalde kulagi duymuyor filan, ama gayet hoparlorde konusmayi, rehberde birini bulmayi, mesaj atmayi/okumayi ogrendi. Buyuk simgeler ve kolay ekran modu mu ne oyle bisey vardi, ona aldim telefonunu tabi.
Arada fotograf cekip bize de yolluyo.

Yani cok da kucuk gormemek lazim, teknolojiden anlamaz, kullanamaz vb diye. Hayat kolaylastirici cozumler sunuyor sonucta smartphonelar.
Egleniyorlar ya, dedem artik sey diyo, bi turku soyleyim de filmimi cek benim ahaha (en son eylulde gordum de ozlemisim sanirim pardon ^^)
  • kuehles blondes  (15.11.15 03:23:32) 
Nokia 515

Net çözüm
  • mza  (15.11.15 10:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.