[]

kendinizle barışık mısınız

Eğer yüzünüzden bir operasyon geçirme imkanınız olsa nerenizi yaptırmak isterdiniz? niye?
kendiyle barışık olmanın/olmamanın estetikle doğrudan ilgisi var mı sizce?



 
1) herhangi bir yerimden estetik operasyonu yaptırmak istemem, vücudumu da sıfatımı da beğeniyorum. daha doğrusu, düzeltilmesi gerektiğini düşündüğüm bir yerim yok. bıçak altına yattığımda gözle görülür bir değişim olmayacaktır. bu haliyle dursun yani kurcalamaya gerek yok, şeqlimiz düzgün şükür.

2) ı ıh, bence yok. hatta sıfır. tamamen bakış açısı ki bu da ameliyatla veya dış görünüşle edinilip değiştirilebilecek bir şey değil. gayet tipsiz birisi, bunun farkında olarak, kendisiyle barışık olabilir. kendini kabullenmek, estetikle olacak iş değil.
  • der meister  (14.11.15 19:09:33 ~ 19:12:01) 
dudak dolgusu yaptırırım.
yok. estetik yaptırdıktan sonra devam ediyo o ruh hali "araştırmalara göre".

  • sayns  (14.11.15 19:11:50 ~ 19:12:14) 
şapka takıyorum. her yerde her saat ama.
dükkanda duruyorum günde 10 saat. arada yaşıtım tipler geliyor. bunların saçlar dökük olanlar bilhassa, kaldır şapkanı bakalım diyor illa. ilk başta nealaka dedim, meğer saçsız sanıyorlarmış beni. kendilerine olmayınca takıntı yapıyorlar. bende var, takıntı yapmıyorum. bu kadar basit.

  • kargn  (14.11.15 19:15:24) 
Kendimle gayet barışığım ama benim için dış görünüşle alakalı değil mevzu. Güzel bir burnum yok mesela ama değiştirmek de istemezdim. Hani doğuştan daha iyi olmasını tabii tercih ederdim ama sonradan değiştirmek istemezdim, kendimle barışık olup-olmama konusunda pek bir etkisi yok bende.

Kişinin kendisiyle barışık olmamanın birçok sebebi olabilir. Eğer salt estetik kaygılardan kaynaklanıyorsa elbet değişimin olumlu bir etlisi olur bence.
  • pike  (14.11.15 19:31:52 ~ 19:32:37) 
Ben kendimle barışığım da insanlar benle barışık değil.


  • mandalina kokusu  (14.11.15 19:34:07) 
Karakterimle evet genlerimle hayir. Ameliyattan korkuyorum ama cenemi burnumu falan degistirirdim.

(Sevgilim beni yakisikli buluyor)

:D
  • Traveller  (14.11.15 19:36:53) 
Burnumda hafif bir yamukluk var, onu duzelttirmeyi dusunuyorum. Ama duzelttirmeyebilirim de. Cok hafif bir yamukluk cunku.


  • stavro  (14.11.15 19:47:47) 
küs değilim. arasıda kendi kendime konusurum.
burun estetigi yaptırabilirim.

  • all girls dream  (14.11.15 19:49:36) 
Birkaç yıl önce sorsan bir sürü şey söylerdim herhalde. Ama şu an hiçbir şey yaptırmak istemem. Kimseye benzemek zorunda değiliz. Her şeyin ayrı bir güzelliği olabilir. Geçerken böyle düşünüyorum.

Özgüvenin estetikle alakası yok. Mesela Kuzenim, estetik ameliyat oldu ama özgüveni hala eksiktir. Çünkü o güzel mavi gözlerini görmüyor hala kocaman duran burnunu görüyor. Kötü anlattım ama... kendini beğenirsen güzelsindir işte.
  • wibbly wobbly timey wimey stuff  (14.11.15 23:54:49) 
şöyle bir cildim var estetikle mi düzelir, neyle düzelir bilmiyorum ama bunun geçmesini isterdim. 1.bp.blogspot.com


  • livaneli kadir  (14.11.15 23:58:34) 
Livaneli_kadir i görüyorum, deviasyon sebebiyle kayan bir burun ve kaz ayakları ile arttırıyorum.


  • dunyatuhaf  (15.11.15 16:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.