[]

saçma sapan bir fobi

internette böyle ara ara okuyordum abuk subuk fobiler, işte gece gezen kertenkele görme fobisi, çayı höpürdeterek içen insan fobisi falan gibi. bunlara latince isim falan da vermişler literatüre geçmiş. ya da onedio tarzı yerlerde öyle yazıyor bilemiyorum.

i.hizliresim.com

şuna bakınca mesela benim de kalbim sıkışıyor. bunun da var mı bi adı? uzayın büyüklüğü fobisi falan dkalfjakl rahatsız oluyorum nedense hiç olmazdı.

 
:D :D

şurada gördüğün en büyük gezegenin boyutu uzayın katrilyonda biri bile değil. bir de multiverse var, bu evren sonsuz sayıda evrenden sadece biri mesela :D
  • himmet dayi  (13.11.15 22:39:45) 
aynı fobi bende de var yalnız değilsin


  • sta  (13.11.15 22:40:25) 
tripofobiyle alakali olabilir mi? mesela asagidaki linkteki da rahatsız ediyor mu?

!!!!!!!!!!!!!!!tripofobi icerir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.renklist.com
!!!!!!!!!!!!!!!tripofobi icerir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (13.11.15 22:44:04) 
yok değil. tamam iğrenç iğrenç şeyler ama bunlarda bi sıkıntı yok.

beni daraltan bu gittikçe büyüme olayı. anlayamazsınız kdjaflkjfd
  • nickimin hakkini veremedim  (13.11.15 22:47:01) 
Bir tanıdığımın arkadaşı sinemada gravity filmini izlerken sanıyorum sonsuzluk hissinden dolayı kusmuş. Elamanla uzay filmi izlenemiyor.


  • hayde bre  (13.11.15 22:55:01) 
evet evet onu izlerken de kalbim sıkışmıştı bazı sahnelerde.


  • nickimin hakkini veremedim  (13.11.15 23:09:21) 
fotoğraf neyle ilgili kesin şu delik delik fobisidir korkudan açamadım.


  • yorke  (14.11.15 00:57:35) 
şu tripofobi fotolarından rahatsız olmayan yoktur herhalde, iğrenç resimler, zaten normal değil ki.

uzayı veya sonsuzluğu düşündükçe ben de panik atak oluyorum:( ama üzerinde düşünmem lazım, böyle foto, film vs etkilemiyor.
  • peggy  (14.11.15 01:00:50 ~ 01:01:28) 
Terapiye gidip bundan bahsetseniz psikoloğunuzla konuşacağınız şey bu hissin adı değil kendisi olurdu. Buraya odaklanmakta fayda var. Acaba bu neden sizi rahatsız ediyor? Ne hissediyorsunuz? Başka ne zaman hangi olay anında bunun gibi bir his hissettiniz? Spesifik olarak da "evren büyük ben ise küçüğüm" diye bir düşünceyse aklınızdaki benim aklıma ölüm korkusu geliyor bu noktada. Ölüme bakış açınız ne? Bunlar hep deşilmeli.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (14.11.15 12:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.