[]

bu dört filmden hangisini seyredersiniz

Filmimiz adının Alain olan danışmanın krala kralım böyle bir skandal kraliyeti yıpratır der. Kral ise yazı yazmaktadır danışman Alain kralım kızınıza tehdit mektup yazacağınıza karşınıza alıp iki çift laf edin diye öğütte bulunur. Daha sonra elçi yatakta kitap okuyan prenses Jaqueline’a babanızdan mesaj getirdim. Prenses Jaqueline gene aynı saçmalıklar diyip yazılan mesajı elinin tersiyle iter. Ardından elçiye yanıma yaklaş ve eğlendir beni dedikten sonra elçi prenses Jaqueline elçiyle sevişmeye başlar ve sevişme sonrası prenses Jaqueline karadul misali elçiye hançer batırarak öldürür.

Filmimiz terk edilmiş bir malikaneye kutu taşıyan iki hamal ile başlar. Açıkgöz hamal bu kutunun içinde ceset var sanki çok ağır der. Bunun üzerine batıl itikatlı hamal işimize bakalım der ve kutuyu malikanenin mahzenine doğru taşır. Açıkgöz hamal taşıma işlemini yaptığımız kişi tanınmış bir tıp mütehassısı yüzde yüz emininim şu sandığın içinde değerli tıbbi malzeme bulunabilir diyerek kutuyu açar. Kutu aslında bir tabuttur ve içinde kadına ait bir iskelet vardır. Batıl itikatlı hamal açıkgöz hamala kapat şunu başımıza dert açacaksın der. Bunun üzerine açıkgöz hamal batıl itikatlı hamala bu malikanede değerli birtakım eşyalar olabilir yürütsek kimsenin ruhu duymaz deyince Batıl itikatlı hamal nasıl biliyorsan onu yap der. Açıkgöz hamal malikanede gezinirken birdenbire gizemli bir saldırganın saldırısını uğrayıp ölür. Açıkgöz hamalın ölümünü gören batıl itikatlı hamal kaçarken alnının çatısına balta yiyerek ölür.

Filmimiz ava çıkan baba oğul ile başlar. Ava çıkan baba oğlun av partisi köpeklerin bulduğu cesetle bozulur. Cesedin ise Sally adında bir kıza ait olduğunu öğreniriz sabah olduğunda kasabanın erkekleri ceset başında toplanıp kızın ölümü hakkında konuşurlar. Aynı esnada Şerif Aaron cesedi bulan baba oğlu sorgular. Oğul şerife babasıyla ava çıktığı zaman Sally’nin cesedini bulduğunu söyleyip öldürülen kızın babasını aradığını söyler. Şerif neden böyle bir şey yaptın diye sorunca oğul er ya da geç öğrenecekti erken duyması kendi açısından daha iyi olacaktır diye cevaplar. Acılı baba Lawrence Rahip Jones’un arabasıyla gelerek kızının ölmüş bedenine son bir kez bakar ve büyük bir öfkeyle kimin bu cinayeti işlediğini sorar ve cevap olarak vahşi köpeklerin yaptığı cevabını alır. Şerif Aaron Sally ile ilgilenen Doktor Druten’e nasıl ölmüş diye sorar. Doktor yanımda otopsi için gerekli levazımatlar yok o yüzden kesin cevap veremem diye cevaplar.

Filmimiz hastanede hasta yatağında yatan genç adamın otuzlu yaşlarda kadına geldiğine sevindim demesiyle başlar. Kadında sevindiğine sevindim Gabrielle der. Gabrielle sana bir hazine vereceğim içinde engerek olan bir kutu engereğin zehri diğer engereklerden daha zehirli kitapların arkasında duruyor engereklerin sonu olacak dedikten hayatta gözlerini yumar. İçeri doktor girer ve kadın çok gençti başaramadı der. Bunun üzerine doktor maalesef akraba mısınız dite sorunca kadın tanıdığıyım diye cevaplar. Doktor haber vereceğimiz bir akrabası falan var mı diye sorar. Kadın hayır yok cenaze işlemleri ile bizzat ben ilgileneceğim der. Kadınının aşırı üzgün olduğunu fark eden kadına gelin benle size sakinleştirici bir vereyim der. Adının Carlo olduğunu adının Annabella olduğunu öğrendiğimiz kadınla bir şeyler içer. Annabella Doktor Carlo’ya avukat olduğunu ve uyuşturucu bağımlıların davalarına baktığını ve Gabrielle’in davası içine işlediğini belirtir. Doktor Carlo soygun ve haneye tecavüz suçlarından tutuklanmıştı ama sağlık durumu nedeniyle hastanede kalması karar görüldü bu arada aile üyelerini tanıyor musun diye sorar. Annabella bir annesi vardı buraya gelmeden önce komşuyduk diye cevaplar. Zavallı Bayan Giovanna hayatı hazin bir sonla bitti der. Bunun üzerine Annabella Doktor Carlo’ya neden böyle söyledin. Hayatı çok kötü sonlandı deyince Annabelle Gabrielle’in annesini nereden tanıyorsun diye sorar. Doktor Carlo küçük kasabalarda herkes birbirini tanır diye cevaplar. Doktor Carlo şehirde mi çalışıyorsun diye sorunca evet ama buraya gelmeye karar verdim der. Doktor Carlo bir avukat için alışılmadık bir tercih der. Annabella dinginliği severim deyince Doktor Carlo dinginlik ruh için iyidir ama avukatlık gibi meşguliyet gerektiren işler dinginliği bozar. Annabella meşguliyet gerektiren işin varsa dinginliği umut edemezsin der. Doktor Carlo yardıma ve kalacak yere ihtiyacın var mı diye sorar. Annabella teşekkür ederim kalacak yerim var der.

 
1 veya 4 sanırım.
2 yi komedi olursa izlerim.
3ü köpek ceset bulunca bıraktım.


nokta, virgül, paragraf koymamışsın , 4'ü çok zor anladım, anlamamış da olabilirim.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.11.15 17:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.