[]

booking.com'dan ücretsiz rez. iptali para çekilmesi

booking.com'dan ücretsiz iptal ve sonra öde seçeneği olan bir rezervasyon yapmıştım.
rezervasyonu yaptığımda ilk günün ücreti kadar bir meblağ çekmiş az önce iptal edip farklı bir rezervasyon için hesabımı kontrol ettiğimde farkettim.

bazı yerlerde rezervasyon yapılınca ilk günün ücreti kadar bloke konduğu ve provizyon vs.. gibi bir şeyler olduğunu okudum.

özet olarak bu parayı uğraşmadan alabilecek miyim, çok uzun sürecek mi? yoksa uğraşmam mı gerekecek?

 
1-2 günde geri yatar
özel bir şey yapmana gerek yok

  • basond  (13.11.15 19:30:34 ~ 19:32:27) 
paranin hic cekilmemesi gerekiyordu. booking'e mail atmalisin.


  • tdl  (13.11.15 20:29:03) 
bence de booking normalde para cekmiyordu.

tweet at ona da bakiyorlar
  • hot potato  (13.11.15 20:36:30) 
hayır para çekmez sadece bazı oteller sanal kartla zor durumda kalmamak için yeterli limite bloke koyuyor ki rezervasyon yapıp gelmezse para alabileyim diye.

bloke koyması normaldir.
  • basond  (14.11.15 06:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.