[]

Mutlu Yıllar bana (:

bilmem kaç zamandır sizinleyim bari siz de öğrenin iki satır bişeyler karalayın(:

tabiki şaka da ne bileyim doğum günümde hiç öyle düşünceli şakacı insanlar tanımadım yani nasıl desem atıyorum hiç tanımadığım insanları örgütleyip iyi ki doğdun mesajı attıran olmadı mesela ben yapardım da millete sonra vazgeçtim. neden bana denk gelmez böylesi?

şuanda kendim için bişeyler yapıyorum bu doğum günümde pasta kesmeyeceğim yaprak sarma yiyeceğim isteyen atlasın gelsin (: bi mesaja giriş ücretsiz o yea (:

 
adres ver gelelim.
not: tek böbrek kaldı bende.

edit : dogum günün kutlu olsun elbette. sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun.
  • durali  (13.11.15 14:17:36 ~ 14:22:33) 
iyi ki doğdun panpa. doğum günleri benim için de çok önemlidir. her gün önemlidir, sadece bir günde kalmamalı bık bık edenler saçmalamasın. o bir günde daha da güzel geçsin, sevildiği daha da hissedilsin.

güzel bir yıl olsun, sağlıkla kal.
  • [silinmiş]  (13.11.15 14:19:03) 
mutlu yıllar!! <3 <3 :*


  • dessy  (13.11.15 14:23:08) 
umarım bir daha ki doğum günün 13. cuma olmaz dileğiyle, mutlu yaşlar ;)


  • redeath  (13.11.15 14:24:51) 
iyi ki doğdun mutlu yıllar ....


  • dafuq  (13.11.15 14:29:43) 
Doğum günün kutlu olsun. Bu sene o kadar güzel bir sene olsun ki senin için seneye aynı gün anılarını videoya çekme ihtimalin olsa saatler sürsün o video :)


  • Khalkedon  (13.11.15 14:43:42) 
ooh süper mutlu yıllar olsun!
demek sen bir kasım çocuğusun.
umarım bolca kahkaha ve neşe,
ama en başta sağlıkla geçer bu sene.


şimdi kendim yazdım, senin için, valla billa. mutlu yıllar! ^_^
  • loveinaflipbook  (13.11.15 14:46:41) 
Mutluu musmutlu yıllar olsun :)


  • turuncu tonlarda  (13.11.15 15:05:45) 
nice mutlu yaşlara iyi ki doğdun : )


  • rapon  (13.11.15 15:10:04) 
nice yıllara. doğum gününde duyuru açmayı aklına bile getirmeyecek insanlar olsun hayatında yeni yaşında (:


  • baharat  (13.11.15 15:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.