[]

uyandıktan sonra uyku sersemi ciddi bir şekilde saçmaladığınız oluyor mu

misal bugün ben telefonun alarmı çalında " bu ne amk daha ne kadar uyuduk da çaldın" dedim. telefona kızdım.




 
geçen sabah saçımı yıkamam lazım diyerek uyandım.halbuki gece yıkanıp öyle yatmıştım.


  • rakicandir  (13.11.15 12:27:15) 
çok iyi uyuyamamışsam, rüyanın ortasında alarm çalmışsa oluyor.


  • [silinmiş]  (13.11.15 12:29:25) 
alarm çalıyo, uyanıyorum ve "bu sabah işe gitmesem nolur ki?" diyorum, geri yatıyorum ve "soran olursa iddaa'da tek maçtan yattım derim" diyorum.

evet, bu işe gitmemem için gayet de geçerli bi sebep geliyo o kafayla.
  • reso aga  (13.11.15 12:29:49) 
Sürekli oluyor, "Evet, saat çaldı, ben de kalkıyorum" dediğim gün sayısı çok azdır. Her sabah bir tur uyku katatonisi yaşıyorum zaten. Bir tek tepemde "Loading..." yazmıyor o sırada.

En yaratıcı ve inandırıcı yalanı uyanmamak için söyleyip, sonrasında zerresini hatırlamam. Örneğin, ara ara birine "Sabah bir kontrol eder misin uyanmış mıyım diye" derim; çok nadiren bu yöntem işe yarar. Yüz yüze uyandırıyorsa "Akşam telefon geldi, toplantı iptalmiş, bir sonraki servisle gideceğim" derim ara ara, ki külliyen yalandır. En erken 10 dakika sonra "Geçkaldım,geçkaldım!!! Amanınamanınamanın!" nidalarıyla fırlarım. Yüz yüze değil de, telefonda uyandırıyorsa son enerjimi toplayıp "Oooo, yüzümü bile yıkadım. Yetişemedin", vb. derim. Telefonu kısa kesip kaldığım yerden uyurum. Bunlar odada iki tane alarm varken olanlar. Bu telefonda olanların çok az bir kısmını yarım yamalak hatırlıyorum, kalanını "Sabah neden beni kaldırmadın" hesabı sorarken öğreniyorum.

Sakin sakin uyanıp da hazırlandığım sabah sayısı yılda 5'i geçmez herhalde.
  • aychovsky  (13.11.15 12:38:19 ~ 12:39:13) 
ben uyanmaya çalışırken bazen o anda gördüğüm rüyayla ilgili saçma sapan şeyler söyleyebiliyorum. veya uyansam da bir kaç saniye boyunca rüya devam ediyor beynimde.

bir keresinde alarm çaldı, amaan kim kalkıp da işe gidecek şimdi dedim, ofistekilere "bugün hastayım gelemiyorum" diye mail attım, uyumaya devam ettim. bir 15dk sonra annem geldi uyandırdı, baktım mail falan atmamışım, hayalmiş:(
sonra gerçekten mail atayım mı diye düşündüm ama yemedi, ben de kalktım gittim.
  • peggy  (13.11.15 12:55:16) 
Ben o sersemlikle, sabah yolda karşılaştıklarıma iyi akşamlar diyorum.

Hadi iyi günler desem yine yırtılır da iyi akşamlar ne ya sabahın 8'inde?
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (13.11.15 13:37:51) 
arkadaşlarda kalırken uyanık bir arkadaşı görüp shorumnu dedikten sonra yattığımı hatırlıyorum. çok mantıklı gelmişti, kalkınca hatırlayıp aptal aptal gülmüştük.


  • zoque  (13.11.15 13:55:18) 
8 telefonu camdan aşağıya attım bu şekilde.


  • nano mercy  (14.11.15 00:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.