[]

PS4 - Paketlerin Anlamı

Ps4 alıcam ama mesela bazısının başlığı şöyle "SONY PS4 500GB KONSOL + DESTINY: THE TAKEN KING PS4 OYUN" ve kutunun üzerinde oyunun reklamı falan var.

Amazon'da baktım orda da böyle oyun reklamlı da var ve normal düz reklamsız kutu da var. Şimdi anladığım kadarıyla bu reklamlı kutulardan o oyun bedava çıkıyor. Başka bir sakatlığı var mı bu durumun ? Çünkü kafamı karıştıran şey amazon'da normal kutu 400 dolarken, bizdeki oyun reklamıyla kaplı kutular 350 dolar falan. Üzerine oyun vermesine rağmen neden daha ucuz oluyor bu oyunlu kutular?

Bir de kol kutunun içinden mi çıkıyor yoksa kolu da ayrı mı satın alıyoruz ? Bunu sorma sebebim de yine amazonda gördüğüm ps4 + kol + oyun 550 dolar kampanyasıydı. Yoksa o +kol meselesi 2. kol mudur?


Kontrol ederek yardımcı olmak isteyen varsa teknosa linkini bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

www.teknosa.com

 
doğru anlamışsınız. oyun promosyonlu 1 oyun bedava 2 oyun bedava gibi paketler olabiliyor. içinden indirme kodu çıkıyor genelde.
promosyon meselesidir amazon linkini görmeden yorum yapamam ama ucuz da olabilir pahalı da olabilir.

kol kutu içinden çıkıyor.

bu arada xbox'cıyım.
  • ozdek  (13.11.15 11:22:34) 
bence beleş oyunlu yerine beleş kollulara bak. kutudan bir kol çıkıyor ve kollar pahalı. gerçi oyunlar da pahalı amk.

oyunlar için promosyon yapıyorlar. merak etme açılmış kutu vs değil.

gerçi sen teknosa'dan alacaksan dikkatli ol. ben amazondan alıcan zannettim. teknosa ise kutusu açılmamış olsun. yoksa orda standta milletin oynadığı makineyi itekleyebilirler.

bir de yok mu yurtdışından gelecek tanıdık falan. çok daha ucuza geliyor. ben çıktığı gibi 2 kol 2 oyun bedavalı almıştım italya'dan vergisini de geri alınca 1100 liraya gelmişti.
  • ayiadam  (13.11.15 11:49:48) 
@ayiadam dayım ctesi abd'ye gidecekmiş, bi şey ister misin deyince ofsaytta kaldım telefonum ve bilgisayarımdan memnun olduğum için. ps isteyeyim diye düşündüm işte ama işin acemisi olduğum için, daha önce ps'im olmadığı için bir sorayım dedim sizlere nedir ne değildir.

eğer bulabilirse ps4+oyun olarak da fifa 16'lı bi paket istemeyi düşünüyorum. sanırım 475 dolar falan tutuyor bu abd'de. türkiyede alet 1500 lira oyun 275 lira falan.O yüzden benim gözüme çok uygun gözüktü oradan istemek. Bir de vergiyi geri almak falan demişsin. Ben hiç taxfree almadım, %10 vergi varsa tamamını geri mi ödüyorlar?

bu arada teşekkür ederim ikinize de.
  • kegums  (13.11.15 12:03:55) 
dostum şöyle bi şey var. amacın ps4 değil de sadece oyun oynamaksa xbox daha mantıklı. neden diyecek olursan 360 oyunlarını da çalıştırıyor. orijinal oyunlar 200tl üzerinde şu anda ama sen 360 oyunu alırsan daha ucuza almış olursun ve yeni xbox da oynarsın. ayrıca xbox un live üyeliği daha ucuz ve her ay beleşe adam gibi oyunlar veriyorlar ps da veriyor ama dandik oyunlar veriyor. mesela xbox bu ay dirt 3 veriyor. cillop gibi oyun. ha ps4 de dil desteği var o da oyunları tr den alırsan. bence önemli türkçe oyun dersen ps4 al.


  • ergenpezeveng  (13.11.15 12:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.