[]

Borcunu odemeyen haysiyetsiz adam icin ne yapayim?

Dunya'nin en yuzsuz insani siralamasinda olan birinden alacagim var. Yaklasik 85-90 gundur yarin sabah/oglen kesin veriyor. Ticaretle ugrasan biri, kendi isyeri var. Ben calisan insanim. Ticari. isle ilgili bir alisverisimiz falan yok, bir sekilde bana borclandi. Benden cok daha iyi maddi durumu olan biri.

3 aydir kafa buluyor adam, sabrim tasmaya basladi. Aksam isyerine gidecegim. Yine soz verdi ama bir bahane uyduracak yine. Cok bir para da degil.

O kadar sabrim tasti ki birkac tane apaci bulup biraz para verip bir guzel benzettirmeyi bile dusundum artik ki ben boyle bir sey dusunecek Dunya'daki en son insanim.

 
mekan basmak
15/16 kapıp geliyim mi

  • basond  (13.11.15 10:33:45) 
madem işyeri var, sende ondan alacağından fazla mal/hizmet al, o seni arasın bundan sonra.


  • greenplease  (13.11.15 10:36:56) 
ver icraya, avukat parası ve icra masrafı da girsin.


  • kibritsuyu  (13.11.15 10:41:05) 
Ticari hicbir iliskim yok demistim.


  • stavro  (13.11.15 10:41:55) 
git ağır konuş. ne kadar yüzsün bir adamsın de. amına koyduğumun parasını ver yüzsüz köpek de. açın çocuğu de.


  • Alt4y  (13.11.15 10:43:08) 
işte insan böyle böyle şiddete meyilli oluyor. bu adam daha önceden çok kişiye yapmıştır bunu, başarılı oldugu da olmuştur muhakkak. en iyisi bağırıp çağırmak ya da korkutucu birisini devreye sokmak, ama dediğim gibi bu herif onu da hesaba katmıştır, başına gelmiştir yani böyle şeyler.

o seni yıldırmaya çalısıyor, sen de yılmadan onu yıldıracaksın. ödese bile yarım yamalak öder bu şimdi, usanmadan arayacaksın dostum yapacak bir şey yok. sağda solda onu tanıyanlara onu kötüleyip bana borç taktı diyeceksin, belki kulağına gider de utanır.
  • dafuq  (13.11.15 10:50:04) 
aynı dertten bende de var . durumu çok iyi sürekli zenginliyle övünüp durur .1,5 sene oldu çalıştığım işyerinden aldığı 7 notebook ve biraz da başka malzemelerin parasını vermedi . malatya'nın göya en büyük bilgisayar firması asusland . ilk zamanlar yeni yer açıyorum tadilat var işin başında değilim 3 ay bekle falan diyordu . sonra direk vermiycem demeye başladı . en son işyerim avukata verdi . avukat arayınca " benim borcum yok " demiş . avukat da şaşırmış "alla faturalar var kargo fişleri var ürünleri firma yollamış teslim almışsınız " demiş ama borcum yok demiş öyle kaldı şimdi işlemler başlayacak . çok can sıkıcı .
en kötüsü de aptal yerine koyulmak can sıkıyor .

  • devilone  (13.11.15 10:57:28) 
dafuq
Son dedigin seyi yapiyorum su an. Artik parami verse de piyasada uckagitci olarak taninmasi icin elimden geleni yapacagim.
Bu aksam isyerine de gidecegim.
  • stavro  (13.11.15 11:08:55) 
merak ettim miktar ve adamın iş sektörü ne.


  • baharat  (13.11.15 13:03:24) 
sakın mekan basma... çete gasp her türlü adli vakayı kitlerler...


  • gotic  (13.11.15 13:13:18) 
noldu sonuç


  • basond  (14.11.15 06:49:42) 
Yine verme sozu verdi.


  • stavro  (14.11.15 08:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.