[]

Christmas Hediyesi ne Alayım?

Kız arkadaşım Berlinli. Christmas'tan sonra İstanbul'a beraber gideceğiz ama ben ondan önce gideceğim için hediyesini önceden vereyim diyorum (yoksa orada mı versem bilemedim).

Her neyse kendisiyle 1 buçuk aylık arkadaşlık sonrasında 2 haftadır beraberiz. Hiking yapmayı, yemek pişirmeyi, sanatla uğraşmayı (özellikle çizimi çok iyi), bisiklete binmeyi, futbolu (antrenman yapıyor) çok seviyor. Yemek pişirirken mutlu olduğunu, stres attığını söyler sürekli. Bir de bana almak istediği bir parfümden bahsetmişti ama unuttum adını. Bir şekilde sorarım çaktırmadan yine ama koku uçup giden bir şey anlamlı olur mu bilemedim.

Ne alsam acaba?

 
futbol seviyorsa türkiye'den bir takımın eski bir formasını hediye edebilirsin. güzel nostalji olur yani.
resim çiziyor demişsin karakalem setleri var çok güzel kutulu mutulu

hiking konusunda aklıma pek bir şey gelmedi ama güzel bir buff olabilir.
  • caput draconis  (13.11.15 03:16:11) 
bizim buralarda futbolla uğraşan kadınlar delisi oluyor bu takım işlerinin, seninki de öyleyse türk takımlarından sempatisi olduğu ya da senin tuttuğun takımın formasını al, bu da benim takımım dersin, empati yapar hoşuna gider(fenerliysen alma gitmez hoşuna :p).


  • baba jo  (13.11.15 07:20:10 ~ 07:20:21) 
arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş bir kadın olarak parfüm al bence, kalem setinden buff'tan daha çok makbule geçer. bi de ilk hediyeleşmeniz olacak, biraz özel olsun. parfüm saklı kalmak üzere, değişik tarifler denemeyi seviyorsa bizim buralardan bir yemek kitabı alabilirsin ayrıca. mezeler, et tarifleri, tatlılar vs vs...


  • ambrosia  (13.11.15 09:10:08) 
@ambrosia üfff parfümü de 100 euroymuş çok pahalı yav :)


  • elektr10  (13.11.15 17:50:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.