[]

Yahudi olmak neden kötü

Diye soru yöneltiyorum sürüye doğru

Neden?
Atatürk neden yahudi olmamalı mesela?

 
Iste bunlar hep irkcilik. Mantikli bir sebebi yok.


  • fortisvita  (12.11.15 18:19:46) 
kötü değil.


  • omer haybo  (12.11.15 18:21:47) 
  • baba jo  (12.11.15 18:24:22) 
la niye kötü olsun. değil tabi.


  • fatihkkk  (12.11.15 18:24:24) 
farklı olana nefret işte.

bizim toplumumuz öteden beri fakir, sefil, aç yaşıyor. dün de aynı bugün de. e bu ezilmişlikten oluşan nefreti bir yere kanalize etmek lazım. önüne kim gelirse...
  • doxanikee  (12.11.15 18:27:46) 
yav sen uçmaya doyamadın heralde böyle provokatif sorular açıp duruyorsun.

www.sorularlaislamiyet.com
  • tescillimarka  (12.11.15 18:37:37) 
Asıl kötü olan İslam olduğu için öyle sanmaları normal


  • denizzzz  (12.11.15 18:45:19) 
KEndinden üstünü çekememe.


  • Cursed Chico  (12.11.15 19:23:14) 
bunun sebebinin din olduğunu düşünüyorum. yahudi olmak kötü değil. meksikalı ya da polonyalı olmak da kötü değil. yobazların yahudiler hakkında ciddi ciddi inandıkları birtakım şeyler var. azımsanmayacak bir kesim yahudilerin asla cennete giremeyeceğine ve allah tarafından lanetlendiklerine inanıyor. e bu yobazlar atatürkü de sevmiyor. akit bunu bir kez daha kanıtladı yakın zamanda. durum böyle olunca ikisi bir şekilde bağdaşlaştırılmış. duyanlar da körü körüne inanmış.


  • ruhen hastayim ben  (12.11.15 19:23:41) 
yahudi olmak kötü değil de siyonizm kötü. yahudi : siyonist kafası var türkiye'de. ondan bu önyargı.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (12.11.15 19:36:55 ~ 19:38:42) 
İşte bunlar biraz islamofaşizm, biraz nazilik ve zenofobi.

Mesela bence asıl israil ve yahudi sempatizanı olmamız lazımdı ama ülkede pek mantık yok.

Laisistsen, demokratsan, özgürlükçüysen islam ile yoğrulan bu coğrafyada tek dostun israil.

Ülkeye etkisi olan pkk'sından dhkp-c sine asala'sına bütün terör örgütlerine karşısan, bunların zamanında eğitim aldığı fkö ile savaşan yine israil.

Deniz gezmiş ve yoldaşlarının düşmanıysan kısmını da ek olarak koyalım yine fkö.

Kapitalistsen israil.

O kadar ticaret yapıyorsun, israil

Teknolojik ilerleme kovalıyor ve yakın coğrafyada ortak arıyorsan yine israil.

Coğrafyada islami terör örgütlerine karşıysan yine israil.

Yani ülkedeki hemen herkesimin ayrı ayrı sebeplerden israil dostu olması lazım gibi sanki. Tabii ırkçılığın her türlüsü kötü. İsraillilerin ve yahudilerin ırkçıları da haliyle.
  • nawar  (12.11.15 20:04:28) 
yahudilik= siyonizm midir? bu sorunun cevabını da vermek lazım aslında. yahudi olup özgürlükçü olan çok insan var. ancak yahudilerin büyük çoğunluğu da ırkçı ve aşırı dincidir. bizdeki yahudi düşmanlığının benzeri islam düşmanlığı onlarda da vardır. sonuçta yahudilik bir millet dini değil mi?


  • burya  (12.11.15 20:49:02) 
kötü olduğundan değil, insanlar kafasız olunca bok attıklarını sanıyorlar böyle şeylerle, ne olursa olsun yaptıklarına minnet duymak yerine öyle mi böyle mi diye irdelemeye çalışmak işte. keşke boş boş konuşanlar da sadece insan olabilseler, bu ara bunu ne kadar çok diliyorum bi bilseniz.


  • pamuk helvalar cebe  (12.11.15 20:50:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.