[]

Google Maps Navigasyon

Ya bu zımbırtı hala türkiyede turn-by-turn çalışmıyor di mi? neden insanlar çalışıyormuş gibi yorum yapıyor?

sabah sabaha bir de offline çalışma özelliği gelmiş onu gördüm yeniden sinir oldum neden hala türkiyede yok.

hani şu maps değil ya. navigasyon kısmı yani. neyse anlamışsınızdır.

arattığımda da 3-5 senenin konularını buluyorum hep güncel birşey söyleyen yok. bilgisi olan var mı?

 
Yok, insanlar normal yol tariflerini navigasyon sanıyor zannederim, google yardım sayfalarında da bu özelliklere türkiyenin dahil olmadığı yazıyor.


  • atom karincanin torunu  (12.11.15 10:04:16) 
valla yandex varken hiç onun yokluğunu aramıyorum. özellikle istanbulda yandex hayat kurtarıyor trafiğin yoğun olduğu zamanlarda.


  • animalman  (12.11.15 10:59:48) 
nokia here maps'in offline haritaları ve online navigasyonu çok güzel çalışıyor. sanırım offline moddayken de navigasyon çalışıyor, denemek lazım.


  • orient blue  (12.11.15 14:35:39) 
Gelmiş, trafik de var navigasyon da, insanların günahını aldık :(


  • atom karincanin torunu  (13.11.15 05:27:01) 
@atom nasıl kullanılıyor yahu aktif etmek için ekstra birşey mi yapmak gerekiyor ben kullanamadım?

bu arada yandex ve here tavsiyelerine de katılıyorum fakat tahmin edersiniz ki hiçbiri yer/yön/mekan ismi(özellikle spesifik olanlar) konusunda google maps in eline su dökemez.
  • baharat  (13.11.15 10:25:03) 
Sabah google asistanda okul için yol tarifi çıkarmıştı ama bu sefer her zamanki standart görünüm yerine yeşilli şekilde görünüyordu, ona basınca maps'te navigasyon şekilde açıldı, navigasyon kullanım şartlarını kabul ettirdi ve oldu.

Yavaş yavaş açılıyor olabilir veya tavsiyem android ise maps'in verilerini temizleyerek uygulamayı sıfırlayabilirsin. Belki işe yarar.
  • atom karincanin torunu  (13.11.15 14:39:41) 
aynı şekilde yaptım oldu. sanırım güncelleme falan geldi o arada. (: teşekkür ettim çok (:


  • baharat  (13.11.15 15:10:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.