[]

aldatınca yatakta performansı nasıl koruyorsunuz

eldeki hatunla haftanın 3 günü zaten sivişiyoruz. araya başka birini alsam haftada 2 onunla olsam. haftada 5 yapar ki benim için imkansız olur bu. haftada 5 gün sevişirsem şeyim kopar. ilaç takviyesi falan mı yapıyorsunuz, ya da napıyorsunuz?
arada sırada aldatıyorum, sonrasında vicdan azabı olmuyor ama gücü nasıl toplucam bu gece nasıl sevişicem diye düşünüyorum. ardından aldatmayı bırakacak raddeye geliyorum
siz ne yapıyornuz?


 
Aldatmiyorum. Böylelikle böyle önemli bir derdi başımdan atmış oluyorum. Ya çukumle beraber karakterim koparsa.


  • bir ileti paylastim  (12.11.15 00:47:50) 
doktora gidip ilaç takviyesi alabilirsin.


  • cevizlikarpuz  (12.11.15 01:19:36) 
hiçbir şey olmaz, isterse haftanın 7 günü takıl. 50 yaşında veya kilolu değilsen sorun olmaz,

yşayacağın tek sıkıntı bir süre sonra seksten soğuman olacaktır. Öyle bir ortam düşün ki, kız arkadaşınla yataktasın, kafandaki teki tek şey, "oooofff yine sevişecez şimdi :(, uzun sürmese bari" olacaktır. biran önce bitsin uyuyalım diyeceksin. Doğal olarak kendi boşalmana odaklanacaksın, 5 dakika da boşalıp dönüp götünü yatacaksın.

2 ay sonra sevgilin senden soğuyacak ve haftanın 3 günü senle sevişip , diğer 2 günü başkası ile sevişecek.
  • janavarorion  (12.11.15 05:25:46) 
Hatunla paylaşınca belki anlayacaktır. Kimbilir belli onunda böyle dile getiremediği problemi vardır.


  • emininsel  (12.11.15 06:08:19) 
@cigerdelen o nasil bir uslup yahu ben erkek olarak erkekligimden utandim. siz sevismeyi hala boyle mi goruyorsunuz. ulan size yaklasan kadina yaziklar olsun ne diyim.

edit: mesaj geldi cigerdelen kadinmis. abi durumun vehametine bakar misin? gidin vurun lan kendinizi bosa nefes almayin.
  • tezek  (12.11.15 06:41:45 ~ 06:53:22) 
hee ya troll ya ruhunda sorunlar var. bence sevis arkadasim cukun kopsun hepimiz rahatlayalim.


  • purptakal  (13.11.15 19:54:16) 
aldattığı kadınlar ne için yapıyor bunu @ciğerdelen?


  • domates yiyom  (13.11.15 20:02:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.