[]

Çalınan facebook hesabını geri almak.

Bir arkadaşımın facebook hesabı çalınmış. Adam çok anlamıyor internet güvenliğinden vs. Facebook'un olduğu mail adresinin şifresi de aynıymış. Biri çalıp ikisini de değiştirmiş, telefon numaralarını değiştirmiş kayıtlı olan. Şimdi durum şu; bu arkadaşın bir spor salonu var ve iş için kullanıyormuş daha çok. İş için kullandığından bir sürü kişisel olarak tanımadığı fitness ünlüsü ekli hesabında arkadaş olarak. Hesabını otomatik olarak geri almak istediğinde facebook belirli bir liste veriyor kendi arkadaş listesi içinden, bunlar içinden üçünü seç diyor fakat muhtemelen çok alakası olmayan insanları seçtiği için bu insanları seçemiyor. Facebook, seçilen bu insanlara herhalde bir şifre gönderiyor vs.

Şimdi bu durumda başka kurtarma yöntemi bilen var mı?


 
Nüfus cüzdanını facebook'a arkalı önlü gönderecek. 2 sene önce ben böyle açmıştım, site üzerinden bir yerden yolladım formu.


  • nezaretten taharet  (11.11.15 23:16:38) 
çalınan mail adresini geri alabilirseniz oradan ilerleyebilirsiniz. gmail falansa telefon girdiyse veya ikinci e-posta üzerinden olabilir. son çare savcılık


  • drag  (11.11.15 23:17:19) 
mailde gittiyse geri alınamaz. daha geçen ay aynı şey bir yakınımın başına geldi çok uğraştık facebook ile yazıştık. nufus cüzdanı gönderme işi mail elinizdeyse geçerli, listedeki o 3 kişiye ulaşmaktan başka yok yok.


  • geymboy  (11.11.15 23:19:57) 
Mail elimizde degildi ve nufus cuzdaniyla aldik gecen sene


  • tchuck  (12.11.15 07:01:04) 
Çok sağolun. Bu nüfus cüzdanı işini öğrenmem çok iyi oldu.


  • uckac  (12.11.15 14:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.