[]

mebten veliye giden mesaj.

babamın telefonuna kardeşim için "x'in notlarını, devamsızlığını takip etmek için evet yazıp gönderin, aylık 2 tl karşılığında" diye bir mesaj gelmiş.
tam görememiş ama 8282 olduğunu tahmin ediyor numaranın.
şimdi benim babam fazlasıyla ve burada anlatamayacağım kadar korkunç bir adam. teşekkür aldığı için bu çocuğun suratının kan içinde kalmışlığı var.
çok güzel bir hayatı vardı. okul-spor-arkadaş çevresi takılıyordu. lise 2 öğrencisi daha.
çok düzgün, efendi bir çocuk gerçekten. ama notları babamın beklediği gibi değil. ve bir şekilde idare ediyorduk bu durumu. şimdi korkusundan sporu bırakmaya, eve kapanmaya vs. karar verdi. sosyal hayatı olsun istiyorum.
şimdi bu çocuk dişleri kırılırcasına dayak yese, belki başına aldığı bir darbe sonucu hayatını kaybetse ne olacak?
bunlar inanın küçük ihtimaller değil. durum bu kadar kritik.
bu konuda ne yapılabilir? teşekkürler

 
telefondan caktirmadan o numarayi engelleseniz olmaz mi? babalar anlamaz zaten.


  • jedilance  (11.11.15 22:07:28) 
biz de bunun üzerine düşünüyoruz. acaba o mesajlar, bu "evet yazın" diyen numaradan mı gelecek yoksa başka bir numaradan mı? bunu öğrenmemiz lazım. aradım ama bulamadım pek. telefonu aşırıp iptal de edilebilir ama iptal etmek için ne yapmalı bilmiyoruz. gece uyuyunca "iptal" yazıp aynı numaraya göndermeyi deneyecek.


  • yalnizliktan devren kiralik  (11.11.15 22:08:44) 
Babanız için uzaklaştırma kararı çıkartın. Babayım ben de, dövmem çocuğumu. O da dövmesin. Dövesi varsa da kanun engel olsun, dövemesin.


  • minyatur dev  (11.11.15 22:14:31) 
e-okul.meb.gov.tr

Şöyle bi'şey buldum ama aratınca. Sanırım iptal yazıp göndermek işe yaracak.
  • nevsenev  (11.11.15 22:15:47) 
Babanızı psikologa götürün bence...


  • powerpufgirl  (11.11.15 22:18:04) 
imkanım olsa kliniğe falan yatırırdım sanırım.


  • yalnizliktan devren kiralik  (11.11.15 22:19:47) 
adam tutup babanızı dövdürün


  • sta  (11.11.15 22:26:48) 
hahahaha harika fikir:))


  • yalnizliktan devren kiralik  (11.11.15 22:28:32) 
Ihtimal varsa kardeşinizin velisi olarak kendinizi gösterin, babanıza bir daha kardeşinizin okuluyla alakalı herhangi bir bilgilendirme ulaşması şansı da kalmaz.


  • hala mi ceren yahu  (11.11.15 23:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.