[]

esenboğa havalimanı ile ilgili sorular?

442 ye bineceğimi biliyorum. Meşrutiyetin ordaki duraklardan bineceğim. Uçağım sabah 09:00 da bunun için kaçta havaalanı otobüsüne binmem uygundur. Bu arada daha önce sadece 1 kere yurtdışı uçuşu yaşadım. Öncesinde bazı işlemler yapmıştım pul vs gibi. Yurt içi uçuşlarda yapmamız gereken bir şey var mı? Yani havaalanında oluş saatimi ona göre ayarlayabilmek için soruyorum. Bavulum yok bu arada kol çantam ile bineceğim. teşekkürler.




 
442 yok artık belko veya havaş var. havaş'tan emin değilim belko'nun durağı gama'nın önünde.
online check in yaparsan 8de otobüse binsen yetişirsin. ama ne olur ne olmaz diye 7.30 yap sen onu.

  • cekilmis gayfe  (11.11.15 19:02:07) 
aranarak giriyoruz, o saatlerde havaalanı kalabalık olabilir biraz bekliyoruz, harç pulu alıyoruz, çek-in yapıp uçuş şeyini alıyoruz. sonra tekrar aranıyoruz. burada yine bekleyebiliriz. sonra polis amcalar pasaportumuzu damgalıyor. sonra kapıya gidiyoruz.

kızılay'dan esenboğa normalde 40 dk falan ancak bahsettiğiniz saatler işe gidiş saatleri olduğundan trafik olabilir. ben olsam 7'den önce binerdim otobüse.
  • paltar yuyan masin  (11.11.15 19:06:23) 
7'de binersen her türlü yetiirisn esenboğa boş oluyor.


  • mesgul ve huzursuz  (11.11.15 19:53:28) 
bugün aştiden havaşa bindim, saat 10 45 te. 11:25 gibi havaalanındaydım. 7 de kalkarsa eğer otobüs o saatte çok trafik olmaz bence, 7 45 gibi havaalanında olursunuz. ama yurt dışı uçuşlarında en az iki saat erken gitmek lazım. bunu da unutmayın.


  • buffy de vampir sayılır  (11.11.15 20:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.