[]

Acilinden KYK

Arkadaşlar merhaba. Bugün kredimi çekmeye gittim fakat yatmamıştı. Ziraat bankasına gittim bizle ilgili değil dediler. Harçlık avansla karttan bir şey çektireyim dedim o da olmadı. Noldu şimdi benim kredi iptal mi oldu? Bir akıl veren olsa ne de güzel olur. Eğer iptal olduysa sıçtım. Bir yardım edin be..




 
lisans mısınız? öğrenciliğiniz bitmedi herhalde?


  • pamuk helvalar cebe  (11.11.15 15:24:52) 
Evet lisansım.


  • odinin sakali  (11.11.15 15:28:26) 
Ayrıca şöyle bir problem var. Kyk kredi sorgulamada kredi bitiş tarihim 2018 gözüküp,geri ödeme tarihim 2017 gözüküyor.


  • odinin sakali  (11.11.15 15:29:45) 
tarihleri anlayamadım garipmiş, ama bankanın da işi değil müsait olduğunuzda kyk müdürlükleri oluyor oraya gidip sorarsanız daha doğru olur.


  • pamuk helvalar cebe  (11.11.15 15:43:51) 
Bir okul degistirme olayim oldu. Ve sitede hala eski okul gozukuyoruk butun gerekli belgeleri yollamama ragmen. Sictim....


  • odinin sakali  (11.11.15 15:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.