[]

Vizesiz ülkeler hakkında

Önümüzdeki aylarda makedonyaya oradan da sırbistana gitmeyi planlıyorum. Pasaportumu yeni alacağım girerken otel rezervasyonu hariç benden başka bir belge isterler mi?
Dikkat etmem gereken başka bir husus var mı?



 
yeni passaport olduğu için yani daha önce giriş-dönüş damgaları olmadığından sorular sorarlar sana..tipini duruşunu beğenmezlerse almayabilirler.
sen otel rez. dönüş biletini ve bir miktar nakit parayı hazır bulundur.
turist olarak geldiğini birkaç gün takılıp geri döneceğini söyleceksin.
yapacak çok fazla bir şey çok.
  • gibicibicis  (11.11.15 12:57:30) 
gecen senelerde sirbistan'a gitmeden once pasaportumu yenilemistim bombostu.
giriste durdurdu sirp polisi nerede kalacagimizi sordu ki o da ilk 3 gun icin rezerve idi, kagidi gosterdigimi hatirlamiyorum.
donus biletlerim hazirdi ama onu da gosterdim mi hatirlamiyorum.
sozel olarak ne kadar paran var dedi, xx nakit ve kredi kartim var diyince tamam dedi. kontrol icin kanit sormadi.
10dk oturduk orada birileri geldi gitti vs sonra gectik devam ettik.
cok kasmaya gerek yok merak etme.
  • jedilance  (11.11.15 15:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.