[]

metrobüsler çok kötü kokmaya başlamadı mı?

son 1-2 haftadır dikkatimi çekiyor, boş araçta bile çok ağır bir koku var. hıncahınç dolu olup da havalandırma çalışmadığı zamanlarda bu kadar ağır kokmuyor mesela.

ve ilginç bir şekilde hepsinde aynı koku. kullandıkları temizlik malzemesinden mı diyeceğim ama kimyasal bir kokuya da benzemiyor. aynı koku arapların evinde de var mesela, geceleri araplar mı yatıyor içinde nedir anlamadım. ben ki 3 kilo bokun yanında bile saatlerce seyahat edip rahatsız olmayacak bir insanım ama bu koku bambaşka, geçen ilk defa oturduğum yerden kalkıp başka yere geçtim.

fikri olan var mı? nedir?

 
balata kokusu. balata yanınca yapıyor. aynen bok gibi kokuyor.


  • zam sampiyonu domates  (11.11.15 08:05:59) 
hepsinin aynı anda balatası yanmış olamaz ki?


  • tolga asp  (11.11.15 08:15:09) 
klima gazının kokusu olabilir.
aslında anlatmak istediğim, klimanın hava filtresinde biriken bakterilerin kokusu demek istedim. Gaz kokusu araca sinmez.

  • safepassage  (11.11.15 08:52:40 ~ 08:53:07) 
eksisozluk.com

temizlik malzemesi, plastik aksam, ya da zemindeki kaplamayi yapistirmak icin kullanilan zamk diyorlar. ben de zamk diyorum.
  • thewizardofearthsea  (11.11.15 09:07:27) 
metrobüs kullanmadığım çok açığa çıkmış :D koyun gibi bi kokuysa başka bişeydir tabi.


  • safepassage  (11.11.15 12:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.