[]

(Eski) Sevgilimle aramızdaki tuhaf ilişki

Bu duyurumun devamında : eksiduyu.ru
Duyuruda belirtilen kız ile bir süre daha aslında var olmayan ama sadece ismi olan ilişkiye devam ettik. Bir süre önce konuştuk ve ilişkiyi bitirme kararı aldık. Birbirimizi seviyorduk ama ilişki denilen şeyi yürütemiyoruz. Fakat .ok ilginç bir şey oldu. Karşı taraf önce düşman olmadığımızı hatta iki iyi arkadaş olarak devam etmemizi istedi. Ardında bana samimi ve yakın davranmaya devam etti. Ve hatta bir sonra (cinsel yönden de) epey bir yakınlaştık. Yani garip olan ayrıldık dememize rağmen bu kadar yakınlaşma çok garip geldi. Sebebini sordum bana beni sevdiğini söyledi. Anladığım kadarı ile ilişkimiz bitti fakat ekşicilerin çok bahsettiğin "fakbadi" kavramına dönüştü aramızda şey.

Bu garip değil mi ?
Bu kızın amacı ne ?
Bu kız neden bu şekilde davranıyor ?
Bu kıza karşı ben nasıl davranmalıyım ? (açıkçası böyle bir durumda onu kullanıyormuş gibi hissediyorum. benim sevigilim olmayan biri ile sevişme fikri beni tedirgin ediyor)

Kafam çok karışık yardımlarınızı esirgemeyin

 
abi ilişkinin türü olmaz. burdaki husus şu; sen yıpranıyor musun? eğer ki psikolojin allak bullak olmuyorsa kızın ne düşündüğüne bakma. işini yap geç.

biliyorum önceden çok önem ve değer veriyordun; biliyorum ki senin için çok önemli ve saygı duyulası bir insandı... ama şu an öyle olması gerekmiyor. olmuyorsa olmuyor. şimdi olaya farklı açıdan bakabilecek misin?
  • siradisi00  (10.11.15 22:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.