[]

ısıtıcı/klima vesaire kararsızlığı

evim gayet korunaklı, izmir'de iklimde müsait, elektrikli ısıtıcı ile gayet iyi şekilde ısınıyorum. ama ben daha konforlu ve rahat olması açısından salona klima taktırıp, eski klimayı yatak odama taşımak istiyordum. lakin klima fiyatları çok yüksek geldi. daha derli toplu bir ısıtıcı bakayım dedim, uzay mekiği gibi olmuş, milyon tane özellik eklemişler kafam iyice bulandı. ev sahibine doğalgaz konusunu açsam yaptırtır ve kiradan düşeriz ama kiminle konuşsam sakın doğalgaz masrafına girme kiralık evde diyor.

ezcümle, uygun fiyat/performans klima tavsiyesi, elektrikli ısıtıcı tavsiyesi olur, doğalgaz o kadarda gelmez bak izmirdeyiz şu kadar geliyor olur, olur yani işe yarar fikirler.

teşekkürler.

 
İki sene öncesine kadar İzmir'de havalar iyi gidiyordu. Sonra soğuklar arttı ve alt-üst daireler boş olduğu için donmayalım diye VESTEL NATURE PLUS 15 A KLIMA www.vestel.com.tr aldım. Gayet memnunum. Elektrik tüketimi iyi.


  • teknikekip  (10.11.15 15:22:52) 
ev kaç metrekare, cephesi hangi yöne bakıyor?


  • orient blue  (10.11.15 16:31:16) 
ara daire, her iki yan ve alt üst dairelerde doğalgaz var. bakonlarımda açık balkon değil, doğu batı. çok rahat ısınıyor. salon 25m2, ev 120 m2.


  • Phoebe  (10.11.15 16:41:58) 
eğer doğalgaz masrafı ve tadilatıyla uğraşmak istemiyorsanız bence nobo'ya bir bakın. bildiğiniz elektrikli radyatör aslında bu ama çok şık, kalorifer peteği şeklinde aletler. birbirlerinden bağımsız olarak çalışıyorlar ve her biri ayrı ayrı prize bağlanıyor. kalorifer konforu yaşatır fakat elektrik faturası yüklü gelebilir. eğer ev bahsettiğiniz gibi korunaklı, ısı kaçırmıyorsa alınabilir bunlardan bence.


  • orient blue  (11.11.15 09:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.