[]

Bir takım iş hayatı ile ilgili

Selamlar saygılar ahali dıyorum öncelikli olarak
İki gündür yaşadığım bi olay var ve burda paylaşıp fikir almak istiyorum.

Şöyle ki
Bi iş yapıyorsunuz geçen sene gonullu olarak. Ve her şeyiyle siz ilgileniyorsunuz. Koordinasyonu sağlamak, para yonetimi vs bi suru kafa şişiren şey. Ve siz hem Idare tarafından bi destek görmüyorsunuz. Ve bu işte yanındayız diyenler bi takim sebeplerden dolayı yanınızda olmuyor. Ama siz o işi ıyı kotu hallediyorsunuz.

Bu sene için ise tövbelisiniz. O işi yapmayacaksıız. Size yıne teklif geliyor ama istemiyorsunuz. Bunu da idareye diyorsunuz. o da nesi? İdare sizi dinlememiş ve sizi yeniden koordinatör seçmiş. Olayı anlamak için yanına gittiğimizde ise olayın ışın bu sene sistemli olacağı,her seyi sizin yapmayacağınız, gecen seneden hatalardan ders alıp bu sene görevli başka kişilerin de olacağı işin bölüneceği, gecen seneki gibi her topa girmeme gerek olmadığı falan dendi. Ve tamam dedim.

Ama sizle görevlendirilen kimi kişiler bu görevi istemiyor. Proje falan yapmak istemiyor. Ve size "asıl bu sana yapılan saygısızlık, sonuçta sen istemedin ama sormadan sana gorev vermiş nasıl alırsın" tarzında laflar imalar oluyor. Hani başta istemiyordun neden bu işi imzalayarak o tutumundan vaz geçtim diyolar. Ben geçen seneki gibi olacaksa yokum ama madem bana kolaylık sağlıyor idare işleri daha düzenli olacağını diyerek ben de olablir diye dusundum yani.

Ama şimdi istemeyen insanlara koordinatör olmaya da çekiniyorum. Tepki almaktan falan korkum var. Ve susmak sinir ediyor beni. İnsan ilişkilerime zeval gelecek diye endişe duyuyorum.

Ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

 
reddet... is hayatinda hayir demeyi ogrenmek zorundasin... birak istemeyen insanlari koordine etmeyi sen istemiyorsun bir kere her seyden once.

ote yandan diger insanlar o kafadaysa isin sonuna sen gecen seneye donersin... nerden baksan tutarsizlik...
  • gisman  (10.11.15 14:11:26) 
Benim işimi kolaylaştırıyor ama. Geçen sene hem proje yaptım hem başka işlerle uğraştım vazife olmayan. Çünkü bi ilkti. Ve hiçbir sey Idare denetiminde değildi. Şimdi ise Idare bastan bi grup oluşturmuş ve düzenli takip edecek vs falan. Kaldı ki bana da sen proje yap demiyor. İstersen 1 tane yap dendi. Sadece sureci yönet diyor.


  • evc  (10.11.15 14:15:32) 
Bu sene işi batır eiline yüzüne bulaştır garanti olarak sana seneye aynı işi vermezler. Risk : kovulabilirsin.

Yine veirilerse üzerine yapışmış demektir artık bi junior gelene kadar idare et.
  • mkrk  (10.11.15 14:27:47) 
Olay ne gönüllü iş arayışındayım yardımcı olabilirim


  • tescillimarka  (10.11.15 14:42:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.