[]

Hangi gitar?

ve neden?
seçenekler:
Fender CD-60 www.mydukkan.com
LAG Tramontane T-66Dwww.mydukkan.com
Cort AD810 www.mydukkan.com

 
bu gitarları elle incelemedim ama hangisini almak istediğin biraz kendine bağlı. fiyatlarından anladığım kadarıyla hepsi benzer kalitedeler. akustik gitarda önemli olan ses doygunluğu ve klavye rahatlığıdır. bu yüzden deneyip almanın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ama daha önce kullandığım bir gitar olduğu için ben olsam Fender alırdım sanırım.

  • principia  (10.11.15 13:38:57) 
lag diyorum. endonezya üretimi gitarlar belli bir süre sonra mortlamaya başlıyor. çin üretimler bir iki tık daha iyi. ayrıca lag, klasik ve akustikte son dönemin en iyi markalarından biri. ben de klasik gitarda lag kullanıyorum, oldukça yüklü bir para vermiştim.

amerikan ya da hiç olmazsa meksika fender bulursan, tabii ki onları al da, buradaki endonezya üretimi. o yüzden lag diyorum.
  • mermize  (10.11.15 13:39:00) 
eline alıp çalmadan asla alma hocam. en olmadı bi müzik dükkanına git, dene, sipariş vereceksen gene de öyle ver.

ama benim tercihim sesten ötürü lag'den yana olurdu.
fakat fender de gayet güzel.

bilemiyorum, durum tamamen senin eline oturmasına, kulağına uymasına bağlı.
  • early morning rain  (10.11.15 13:39:31) 
bulunduğum yerde deneme imkanım yok. internetten alıcam mecburen. o yüzden deneyimi olanlara sorayım dedim.


  • november rain  (10.11.15 13:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.