[]

askerlik hakkında

merhaba.
ben eylülde mezun olmuştum, tecil ettim 2 sene. şimdi size bir sorum olacak bilginiz varsa eğer.

şimdi zannedersem şubatta askere gidilebiliyor önümüzdeki ilk alım şubatta yani, ondan önce yok, şimdi ben kaçına kadar tecil bozarsam şubatta gidebiliyorum?

şubeden öğrenebilirim yarın ama acil olmasa sormazdım, vaziyetler karışık.

teşekkürler.

 
kasımda gitmek için ağustos 15te bozmuştum. senin de aralık 15 olsa gerek

edit: aralık yazmışım, kasım olacak. kasım 15e kadar
  • euphrat  (09.11.15 21:12:28 ~ 21:15:36) 
Yaklaşık 3 ay önce bozdurman lazım kasımda gideceklerin 15 ağustosa kadardı başvuruları


  • Take it away honey  (09.11.15 21:13:06 ~ 21:13:22) 
subatta gidebilmen icin bir hafta icinde basvurman lazim yanilmiyorsam.


  • bohr atom modeli  (09.11.15 21:14:34) 
daha bugün aradım şubeyi. Şubat'ta kısa dönem için gitmek isteyenler, kasım'ın sonuna kadar gelmeli dedi. Genelde ay'ın 15'ine kadar olurdu ama, niyeyse ay sonuna kadar dendi. Teyit etmek için bir de başka şubeyi arıycam ama, sorduğum kişi eminim dedi.


  • tsubasa  (09.11.15 21:18:42) 
bunu bende araştırıyordum şubeyi aradım kasım sonuna kadar dedi. şube:izmit


  • konskenkova  (09.11.15 21:39:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.