[]

ruj sorusu

hatuncuklar,

bana şu retro mat dedikleri türden kırmızı rujlar üreten marka tavsiye edebilir misiniz? o kadar araştırdım ettim, mat dediklerinde genelde az da olsa parlaklık oluyor. şu seriden sipariş verdim dün:

www.cecileshop.com

uygulaması da şöyle:

www.nihanlamakyaj.com

işte buna benzer başka markalar var mı kullanıp da memnun kaldığınız? pastel'in varmış sanırım bir de böyle tam mat serisi ama çok dudak kurutuyormuş. fırçalı değil de bildiğimiz ruj formunda bulamaz mıyız böylesinden?

dipnot: mac demeyin, o da retro değil.

 
direkt bu formda ruj bulmak biraz zor. ben kullandığım rujun renginde dudak kalemi alıyorum, rujun üstüne hafif bir şekilde sürüyorum. bu likit olanlar gibi kurutmuyor hem de.


  • la mort heureuse  (09.11.15 19:12:06) 
aldığını arkadaşım kullanıyodu baya mat ve güzel duruyordu. kurutmuş gibi de değildi.


  • shotgunwoman  (09.11.15 19:21:31) 
mac'i nasıl mat bulmadın? şu ruby woo mesela, bir ruj daha mat nasıl olabilir bilemedim.
encrypted-tbn3.gstatic.com

mac dışında golden rose'un velvet matte serisi de iyidir.
  • ambrosia  (09.11.15 19:27:26) 
Rimmel london un da mat serisi var kate mosslu ve renkleri harika. Watsonslarda var.


  • kuehles blondes  (09.11.15 19:32:01) 
golden rose'un ruj formunda olan mat serisi var; velvet matte adında. kiosklarından ya da rossmann, gratis gibi yerlerde bulabilirsiniz.

nyx'in var yine likit ruj biçiminde: soft matte lip cream. denediklerim içinde dudağı en az kurutan buydu. ama bu serinin de renklerini bulmak zor türkiye'de.

pastel'in likit ruju var, o da çok güzel; daylong lipcolor kisproof. söylendiği kadar da kupkuru yapmıyor dudakları -ki zaten mat ruj yapısı gereği nemsiz ve yağsız olduğu için dudağı kurutan bir ruj türü. kurutmayanı yok bunun.

pastel'in mat ruju ise profashion matte lipstick.

bunları kullanırken yapmanız gereken dudak peelingi veya dudakları diş fırçasıyla hafifçe fırçalamak veya nemli havlu ile dudakları ovalamak suretiyle ölü deriden dudakları arındırmak. sonra bir balm veya lipstickle nemlendirmek. en son iyice nemlenmiş yumuşamış dudaklara mat ruj sürmek. aksi takdirde hem dudaklarınız kupkuru olur hem de yol yol iz olur rujunuz güzel durmaz.
  • in pyjamas  (09.11.15 19:32:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.