[]

Sevgilinizle (ya da eşinizle) yaptığınız en eğlenceli aktivite

nedir?

Her şey olabilir. Yeterki çok keyif aldığınız unutamadığınız bi aktivite olsun?


 
bizim dunya tatlisi iki kopegimiz var, onlarla oynamak kadar zevkli bir sey yok.
bir de bu aralar piyanoda duet yapmayi deniyoruz, oldukca zevkli. keman-piyano dueti de cok keyifli olacak ogrenebilirsem.

  • bir varmis bir yokmus  (09.11.15 19:10:40) 
8


  • kaledekiyalnizlik  (09.11.15 19:11:38) 
8 +1
=
9
  • limoncello  (09.11.15 19:13:07) 
film izlemek, kumsalda uzanıp güneşlenmek, yeni bir yer görmek, içmek.


  • lesmiserables  (09.11.15 19:26:16) 
başbaşa karayolu seyahati..


  • nrmnm  (09.11.15 19:33:54) 
işimiz gücümüz olmadan sokaklarda boş beleş dolaşmak. en son geçen sene yaptık ama, jack white konserine gittik sonraki gün amaçsızca dolaştık istanbulda. dönüş yolunda da kucağında uyudum. fırsat bulsak da tekrar yapsak diye bekliyorum.


  • malwethiel  (09.11.15 20:19:52) 
akdeniz turu. süper oldu. silifke'den bodrum'a kadar gezdik, aklımız nereye eserse orda kaldık. birer ufak çanta alıp arabaya atlayıp basıp gittik.

sabit tatilden ucuza geldi hem.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (10.11.15 09:12:40) 
Valla bungee jumping harika bir deneyimdi. Beraber dalmaktan da çok keyif alıyorum. Bilmediğimiz bir ülkede elimizde haritayla oradan oraya dolaşmaktan da. Uzun yolda, hiç susmadan gece boyu şarkı söyleyerek ilerlemek de çok güzeldi.

Ev içindeyse kesinlikle güreşmek. Tek geçiyorum. Pata küte böyle allah ne verdiyse dalmak, uçan tekme figürlerini göstermek filan asgashdjga :D Saçma ama çok hoşuma gidiyo :D
  • pandispanya  (10.11.15 09:16:20 ~ 09:20:41) 
yani yine air gel halkların sesi ol diyorsunuz. gençler seks? seks lan bu zevkli bir uğraş hemde çok zevkli. hani hedef göstermek gibi olmasın diye örnek vermeyeceğim ancak sayılan şeyleri yapmasanızda olur ama seks öyle mi?
neyse iyice nymphomaniac gibi görünmemek için yazımı bu sefer bu kadarla bırakıyorum ama siz olayı kaptınız bence bu sefer..

  • air  (10.11.15 17:03:37 ~ 17:04:28) 
Tamam seks eyvalla ama seks dışında keyif alarak yaptığınız şeyler de vardır mutlaka :))


  • gkn  (10.11.15 18:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.