[]

Ekranın alt kısmını kullanamıyorum

iyi akşamlar,

sony xperia z3 compact telefonda bu sabah aniden ekranın altındaki üç tuşu kullanamaz oldum. düşmedi, çarpmadı, su gelmedi bi şey olmadı birden gitti tuşlar. ana sayfaya geçiş, geri gitme, açık olan zımbırtılar arasında geçiş yapmaya yarayan ekranın altında sırayla duran üç kısma basmıyor. ne yapmalı? telefonu baştan başlattım çare olmadı.

ekranın orası komple bozuldu tamirciye götüreyim diye düşündüm ama, tuş kilidini açarken ekranın en altından yukarı doğru sürüklemek gerekiyor ve o zaman bi sıkıntı olmuyor. yani ekranda değil sanırım problem, bu üç tuşa basamıyorum ama şuan.


daha evvel garantiye telefon göndermedim, sony servisi de çok kötü diye biliyorum bir iki ay onu beklemek istemiyorum. android güncellemesi falan gelse düzelir mi acaba beklesem mi?

 
statik elektrikten dolayı bozuluyor bazen ekranların bir bölümü ama tuş kilidi ekranında çalışıyor diyosun, o zaman o kısmın önüne geçen bi uygulama kurduysan ne biliyim mesela cafcaflı menü uygulamaları felan alttan çekince dönerek fırlayarak açılanlar onları kaldırmayı dene


  • masa penisi  (09.11.15 19:01:49 ~ 19:01:59) 
factory reset deneyebilir misin?


  • chaotic good  (09.11.15 23:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.