[]

japonyaya gidilir mi ? Kaç gün gidilir ?

Uçak bileti pahalı olduğu için bi gitmişken en az 15 gün kalayım.Modundayım.Nerelere gidlir ? Gerçekten gidilir mi ? Türkiye ile kontağı nasıl sağlarım ? Japonyada ucuzz internet var mı ?




 
sen gitme.
gidilmez.

  • chaotic good  (09.11.15 13:49:26) 
gidilir.
15 gün ideal.
tüm japonya'yı gör
telefon?
japonya'da internet 15 günlüğüne bedava..
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (09.11.15 14:39:06) 
İnternet nerde bedava pardon? Nerdeyse iki üç ayda bir gidiyorum yerel hatlar yabancılara satılmıyor. Turist ve yabancılar için değişik bir hatlari var aylık 70 usd internet ve twlefon


  • steward  (09.11.15 14:41:58) 
yerel hat almanıza gerek yok. travel japan bankosuna uğramanız ya da anlaşmalı mağazalara gitmeniz yeterli. size wifi hotspot'larda kullanmanız için premium code verecekler. şehir merkezlerinin her yerinde çekiyor. ben tüm seyahatim boyunca kullandım. turistler için 15 günlüğüne geçerli bu. vatandaşlarına vermiyorlar.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (09.11.15 14:49:13) 
thy'nin promosyon biletleri oluyor. onları kovala.


  • solskjaer  (09.11.15 14:54:24) 
Gidilir.
Gitmeden once internetten data card satin alabilirsin, ben oyle yapmistim. Sonra havalimaninda postaneden teslim aldim, taktim acildi.

Japonyada 3 haftada
Tokyo-hirosima-miyajima-kyoto-nara-osaka-tokyo-yokohama yaptim. Tokyoda biraz daha az kalabilirmisim diyorum sadece. Bunlari japan bus pass ile yaptim. Benim icin japan rail pass e gore daha avantajli oluyordu.

Eger cok koy koy gezilmeyip sehir sehir geZilecekse bus pass daha iyi. Hem otobusler ciddi rahat hem de gece otobusleri var, oyle 2 gece otobuste gecirdim. Normalde otobusten nefret ederim, oyle diyim.
3 gunluk bus pass almistim, bi gununu(gecesini) tokyo-hirosima sonra hirosima - kyoto, kyoto-osaka arasi shinkansen (cok yakin oldugu icin pahali degil) ve osaka-tokyo gece otobusu. Toplamda 50-60€ idi.

Yil 2013. Aylardan subat.
  • kuehles blondes  (09.11.15 21:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.