[]

Özel ders verme

Merhabalar, uzun bir süredir süren işsizliğimden dolayı özel ders verme işine dönmek istiyorum. Ancak nasıl öğrenci bulacağımı bilmiyorum? Daha önceki ağlarımdan pek bir hayır yok. Bana önerebileceğiniz bir şey var mıdır? İngilizce, matematik, sosyal, geometri, biyoloji konularında ders verebilirim. Özel ders siteleri de sürekli paralı üyelik istiyor ve pek de bir işe yaramıyor sanırım.




 
ozelders.com


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (09.11.15 13:20:40) 
Hocam çok fazla branşta değil de, bir-iki derse odaklanırsanız daha verimli olur (ne şekilde öğrencilere ulaşırsanız ulaşın. İster dersverilir.net gibi özel ders ilan sitelerinde, isterseniz duvara ilan yapıştırarak.)

ÖSS için benim dershaneye gittiğim yıllarda, bulunduğum Anadolu şehrinde bile insanlar Matematik için ayrı, Geometri için ayrı özel öğretmen tutuyordu. (Gerçi eğitim sektörünün gelişmiş olduğu bir şehirdi)

Matematik ve Geometri diyorum bakın.

İngilizce nerede, matematik nerede, sosyal nerede, biyoloji nerede.

Bunu sizi kötülemek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben de şu anda sizin gibi bir hayat mücadelesi veriyorum ve zaman zaman "ne olsa yaparım" moduna giriyorum ama bir konuda uzmanlığımı ortaya koyduğum zaman sonuçlar hep daha iyi ve kalıcı oluyor.

Not: Önümüzdeki birkaç yıl boyunca özel ders verecekseniz, dersverilir.net sitesini öneririm. Eşim kullanıyor, işe yarıyor. İş bulana kadar ders verip, sonra özel ders olayını bırakacaksanız bence alternatif yolları deneyin. (Çünkü o siteden gelen öğrenciler sizden memnun kalırsa, yıllarca ders alabiliyor. Sınıf arkadaşı, akrabası, komşusu derken referans yoluyla da epey bir gelen oluyor.)
  • zihinden matematik  (12.05.16 18:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.